Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Děkuji všem, co se mnou měli tu trpělivost a pomohli mi s přípravou na přijímací zkoušky a maturitu!
Na vysokou školu jsem se dostal - Mendelova univerzita - Ekonomicko informatický obor
Maturita z matiky - téma č.8 - FUNKCE (FUJ, včera jsem se je teprv učil, pokud si někdo všiml...) a dopadlo to za 2!
Tímto všem děkuji a loučím se s rubrikou SŠ a přesouvám se do VŠ - na oplátku se budu snažit poradit všem, kde budu vědět :)
Díky díky díky!
Zdravím :-)
tak pravda - jednou mi ta trpelivost skoro došla, a zas jindy to bylo pěkně pohodové, tak to nakonec vyšlo :-)
Děkuji za zprávu a přeji hodně dalších úspěchů a i když občas nevíš, co vyjde, tak ať vždy víš, co chceš. Hodně všecho dobrého přeji.
Jelena

Já též děkuji za zprávu a gratuluji k dalšímu postupu. Sice jsem ti s ničím nepomohl, kolegové byli většinou rychlejší, pak už jim do threadu nazasahuji (a do kombinatoriky se mi nechtelo, se priznám), i tak mi dělá radost, že se lidem zdejším dobře daří :)