Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Jak se vám líbí možnost přidávat k tématům ankety?
Je to úžasné. | 40% - 12 | |||||
Vždy jsem si přál(a) mít svou anketu, splnil se mi sen. | 13% - 4 | |||||
Teď budu chodit na fórum ještě radši! | 20% - 6 | |||||
Bylo to to poslední, co fóru scházelo k dokonalosti. | 26% - 8 | |||||
Počet hlasujících: 30 |
S pomocí Jeleny a Lukeeho jsem zprovoznil na fóru ankety. Pokud máte dotazy, připomínky, něco nefunguje (…), zde je vhodné místo.
↑ Kametec:
Prázdný hlas zvedne o jedna počet hlasujících, ale žádné možnosti se nepřipíše hlas. Odevzdáním prázdného hlasu ztrácíš možnost hlasovat a dozvíš se výsledky hlasování.
(V originálu to bylo „Null vote“, pokud máte výstižnější překlad, sem s ním.)
↑ Stýv:
To jde pouze když zakládáš nové téma. V nastavení je pod „Přihlásit k odběru zpráv e-mailem“ nově možnost „Přidat k tématu anketu“.
Dalsia otazka: Preco sa da oznacit viac moznosti? Alebo to sa uz nastavuje pri zakladani ankety?
↑ Spybot:
To se dá nastavit při vytváření. Jen jsem vás tu nechtěl omezovat, co kdyby někdo chtěl označit více možností :-).
Je také možné přidat anketu k již existujícímu tématu (musí to téma být vaše), jen na to nikde není odkaz. Stačí zjistit ID tématu a pak jít na odkaz http://forum.matweb.cz/poll_add.php?id=, kam na konec přidáte to ID.
↑ halogan:
To ale nevystihuje to, že je uživatel započítán mezi hlasující.
↑ BrozekP:
A proč by vlastně měl být započítán, když nic nevybral? Jako ukázka toho, že někoho volba nezajímá? Asi to nějak nechápu.
Dík.
Bylo to v tom doplňku takhle udělané, já si to nevymyslel. Ale když už to tak funguje, tak by to podle mě mělo mít odpovídajcí popisek. Chápu to asi stejně jako ty – vyjádření nezájmu o volbu.
Já osobně bych to chápal spíš tak, že mám o hlasování zájem, ale z nabízených odpovědí mi žádná nevyhovuje. Například v této anketě jsou všechny čtyři možnosti kladné s různou mírou nadšení pro zavedení ankety. Kdybych chtěl hlasem vyjádřit nesouhlas s anketami, nemám možnost. ALe protože chci dát najevo svůj názor, tak dám prázdný hlas.
Pro jednotlivé možnosti 6+3+4+4=17, počet hlasujících 15 ... něco mi uniká?
Jinak je to dobrá věc, asi časem využiju i aktivně.
↑ Kondr:
V této anketě jsem nastavil možnost volby více možností.
Navazuji na OT (abych nerušila průběh slavnostního výročního zasedání): děkuji za vylepšení anket. Opravdu nijak nehoří, ani bych váženého Admina nerušila - má dost problémů s vysilačkou a s pořízením virtuálního plácku.
Nenašla jsem možnost, jak ankety editovat, mám nějaké překlepy (tvořila jsem narychlo v mezidobí mezi práci a výukou, omluva za provedení).
--------------------------------------------
Ale toto je zajimavé - jak odkazuje kolega Marian - jsou tam pěkné vymoženosti + automaticky se generuje text "s prosbou" i další napady (okno na vyšetření průběhu) atd... Také by se hodilo kolegy Mariana zeptat, zda již dořešil problém z roku 2005 (integrál :-)
↑ jelena:
Zdravím.
Anketu mohou editovat jen moderátoři, doplněk asi vůbec neumožňuje, aby si ji upravoval sám tvůrce.
Děkuji za OT odkazy, zkusím, až budu mít náladu.
↑ BakyX: Ty nečteš denní tisk?
Také mám v ankétě překlepy, editovat může pouze Moderátor.
Nyní už nemusíte složitě vytvářet odkaz jak píšu ↑ výše:, přidat anketu do svého tématu můžete snadno pomocí nového odkazu „Přidat anketu“, který se zobrazuje hned vedle odkazu „Citace“.
↑ BrozekP:
Nevím jak ostatním, ale mně se ten odkaz zobrazuje u všech mých příspěvků ve všech vláknech, přičemž pokud na ten odkaz kliknu ve vláknu, které jsem nezaložil, tak mě to upozorní na nepovolený přístup. Šlo by to prosím opravit? Buď ať se nezobrazuje, nebo ať můžu založit anketu.
↑ Lukee:
Určitě se to pokusím opravit, jen nejdřív budu muset vyzkoumat, proč mně to funguje správně.
↑ Lukee:
Už by to mělo fungovat správně – odkaz se zobrazuje pouze u prvního příspěvku. (Mně se to předtím taky zobrazovalo, jen jsem to nějak přehlídnul.)
↑ BrozekP:
Jo, už se tam ten odkaz nezobrazuje. A koukám, že máme docela dobrý čas při opravování nahlášených chyb :-).