Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ reny106:
Třeba vypočítáš c a pak buď nebo Pythagorova věta
↑ Jan Jícha:↑ Jan Jícha: a jak mam ty CHYTRÁKU spočitat na obyčejnej kalkulačce sin 0,675?
↑ reny106:
Zdravím,
upřesňuj, prosím, na úvod tématu, zda při výpočtu smíte používat jen tabulky + kalkulačku jen obyčejnou (to by sedělo na ZŠ). Potom si musíš tabulky opatřit - lze najít v elektronické podobě a vytisknout si do školy.
A není nutné se tady rozčilovat, naopak je nutné označovat téma za vyřešené - viz pravidla. Děkuji za pochopení.
díky fakt Jste mi hrozně pomohly, ale já do školy nechodím jsem už na důchodě !! Jen sem nevěděl kam dát příspěvek, ale ze základní školy to je tak sem to dal sem. Du někam kde budou přívětivější tady to nemá cenu se nechat urážet !!!
↑ reny106:
no tak, jak máme z úvodního příspěvku usoudit, že někdo je na důchodě? Potom nevidím problém používat kalkulačku ve Windows - zvolit vědeckou. Tabulky jsou zde.
Příště, prosím, napište jasně, že není domácí úkol a potřebujete celý výpočet pro praktické použití - pro jaké, jen pro zajímavost?
Děkuji, mějte se.