Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Neviem či sa to stáva často, ale opakovane sa mi stalo že po založení istej témy, ktorú som odoslal večer a večer tam ešte bola, tak ráno som ju už tam nenašiel. Stalo sa mi to dokonca trikrát s touto témou , naposledy to bolo 22. 2. 2021. Jedna sa o tému ktorá bola odpoveďou na otázky členov fóra, ktorí reagovali na moju tému, ktorá je v sekcii CAS pod užívateľským menom M.Harvila.
Keď som zadal inú tému, tak tá tam ostala, a boli na ňu aj reakcie členov fóra. Zaujímavé je že iba tá sa vytratí.
Na stránke profit-uživatelovy aktivity, tak tam počet prispevkov päť suhlasí, ale keď dám zobrazenie, zobrazia iba dva príspevky.
Vedel by mi to niekto poradiť ako mam v tom to prípade postupovať aby mi táto založená téma tam ostala?
↑ M.Harvila: Nezakládej nová témata (navíc ve špatných sekcích) a piš svoje odpovědi do témat, kam patří.
Stránky: 1