Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
jelena napsal(a):
↑↑ Lukee:
Děkuji, na druhou stranu - když se podívám na výpis ↑↑ Lukee:, tak za cca 20denní sledování z 2500 pokusů je 250 "opravdu uživatelů" a pouze 1 "úspěšný neuživatel" (tedy neprůstřelnost cca 99,96 %) - jak velkou jsi předpokládal (aby úsilí s důraznějším řešením mělo výrazný efekt)?
Hoj!
takže se internetem valí 90% reklam? no jak je to? když bych měl veškeré jedničky a nuly jako sto procent, kolik procent by zaujímaly ty robotické? (chápu to jako automatické generování něčeho, co se pak automaticky pošle někam) Je mi jasné, že je to blbý dotaz (vzhledem k tomu, že ty lidské jednicky a nuly jsou ve své podstate stejne jako ty roboticke)...jen me to zarazilo...ten udaj o poctu "2500 pokusů je 250 opravdu uživatelů"
↑ hfungus:
Zdravím,
antispam je technická záležitost Administrátorů (nahlašujeme to zde, jelikož nikdo jiný nemůže spam-uživatele blokovat). Jinak je toto téma určeno pro kontakt Administrátorů. Tedy bych prosila v tomto tématu záležitost reklam (a jiných zajímavosti okolo) neřešit - založ si, prosím, téma v Ostatním.
Pokud jde o počty, 2500 je počet všech pokusů o registraci - z výpisů, 250 cca počet nově zaregistrovaných uživatelů ze seznamu uživatelů za sledované období.
Jinak na Antispam je samostatné téma, ve kterém by stačilo jen informovat o novinkách, technické okolnosti jen na uvážení Administrátorů. Tedy prosím do odpovídajících témat (nebo do nových v Ostatním). Děkuji.
↑ jelena:: Zabanoval jsem ho, díky. Antispam jsem zase trochu upravil, tak uvidíme. Vypadá to, že opravu umí Javascript. Zkusil jsem ho přesunout do externího souboru, třeba to pomůže.
↑ Alivendes:: Přesunul jsem. Ale na tohle spíše prosím používej buď odkaz nahlášení pod každým příspěvkem nebo sousední moderátorské vlákno. Admin na to není třeba, stačí moderátor :-).
Zdravím,
velmi nerada ruším, zablokuj, prosím novou kolegyňku. Nebo nám zboří sekci VŠ (odpor prostředí a spoustu dalších věcí neuvažuj, prosím).
Děkuji.
Také pozdrav, ještě přidám tohoto kolegu (podle logu se "probojoval").
↑ jelena:
Koukám, zajímavé. Zdá se, že otázku pochopil, ale napoprvé odpověděl anglicky a až pak česky.
login: 'Megan J. Gabor', antispam: 'Saturday', prazdne: '', cas: '26. 04. 2012, 04:04:25', zeme: 'us',
OK login: 'Megan J. Gabor', antispam: 'sobota', prazdne: '', cas: '26. 04. 2012, 04:04:50', zeme: 'us',
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=46258
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=46259
TAK TOTO NIE !!!
https://cgi.math.muni.cz/~rvmo/ABC/62/62domaci.pdf
Vymažte tie témy, prosím.
První téma jsem smazal. V tom druhém je nějak moc obsahu, tak to nechci hned mazat, smazal jsem zatím jen zadání. Stačí to takto, nebo mám smazat i druhé téma?
↑ BakyX:
Promiň, ale já jsem svůj zdroj uvedl... nevěděl jsem, že je to MO.
Edit: Téma je tam od 13. 5. a přitom 20. 5. zadání ještě nebylo, tak mě, prosím, z ničeho neobviňuj.