Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Když jsem prohlížel Tenhle topic(Reklama zdarma :) ), napadlo mě se Vás zeptat, jak jste na tohle fórum narazili. Já osobně si to už ani nepamatuju :D ale myslím, že to bylo přes Seznam.cz Asi jsem cosik potřeboval..

Já jsem to popsal v threadu O nas :) Neumim pracovat s temi odkazy na konkretni prispevek, cast odcituju :)
V soucasne dobe uvazuju o studiu na VSE, potazmo nejaky dobry MBA program. Kdyz jsem si oprasoval svoje chatrne (a zubem casu velmi poskozene) znalosti stredoskolské matematiky, pri dohledávání postupu a vzorcu jsem "zakopl" o toto forum, ktere za tech pár dnu, co zde funguju, mohu prohlasit za velmi kvalitni (sice dobre polovine veci vubec nerozumim, to ale samozrejme neni vina fora, nybrz moje :)

Já jsem matiku neměl vůbec rád na základce. Na konci prváku jsem narazil na toto forum a jsem tu doteď. (myslím, že jsem do googlu napsal matematické forum) Od té doby mě matika baví :)
poté, co jsem byl svým spolužákem na toto fórum několikrát upozorněn, navštívil jsem ho (nejprv proto, že jsem potřeboval poradit se zdroji k ročníkovce). Poté následovala asi roční odmlka vystřídaná opět výkřikem do tmy.. Tehdy jsem si ale fórum trochu prošel a zjistil jsem, že dokážu poradit.. a tak jsem tu už zůstal (je to totiž zdroj vědomostí (i zábavy), procvičím si tu mnoho věcí (což se bude nejen u maturity hodit), ... a je celkem návykové :D)

Já jsem fórum našel přes google.
↑ Doxxik:
Souhlasím, je návykové. Při registraci by se mělo zobrazovat varování.