Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 03. 05. 2010 08:31

Cermix
Místo: Morava
Reputace:   

Jak jste se tu dostali?

Když jsem prohlížel Tenhle topic(Reklama zdarma :) ), napadlo mě se Vás zeptat, jak jste na tohle fórum narazili. Já osobně si to už ani nepamatuju :D ale myslím, že to bylo přes Seznam.cz Asi jsem cosik potřeboval..

Žádné experimentování byť sebevíc intenzivní nedokáže, že mám pravdu, ale jediný experiment však může prokázat, že se mýlím.
Albert Einstein

#2 03. 05. 2010 08:53

halogan
Ondřej
Místo: UK
Škola: IES FSV UK (09-12, Bc.)
Pozice: student
Reputace:   106 

Re: Jak jste se tu dostali?

Třeba takto.

#3 03. 05. 2010 09:47 — Editoval frank_horrigan (03. 05. 2010 09:50)

frank_horrigan
Reputace:   31 

Já jsem to popsal v threadu O nas :) Neumim pracovat s temi odkazy na konkretni prispevek, cast odcituju :)

V soucasne dobe uvazuju o studiu na VSE, potazmo nejaky dobry MBA program. Kdyz jsem si oprasoval svoje chatrne (a zubem casu velmi poskozene) znalosti stredoskolské matematiky, pri dohledávání postupu a vzorcu jsem "zakopl" o toto forum, ktere za tech pár dnu, co zde funguju, mohu prohlasit za velmi kvalitni (sice dobre polovine veci vubec nerozumim, to ale samozrejme neni vina fora, nybrz moje :)

The only thing worse than being wrong is staying wrong
Sun Tzu - The Art of War

#4 03. 05. 2010 14:42 — Editoval Honza Matika (03. 05. 2010 14:43)

Jan Jícha
Veterán
Místo: Plzeň/Mnichov
Škola: ZČU - FST - KMM
Pozice: Safety Engineer
Reputace:   74 
Web

Já jsem matiku neměl vůbec rád na základce. Na konci prváku jsem narazil na toto forum a jsem tu doteď. (myslím, že jsem do googlu napsal matematické forum) Od té doby mě matika baví :)

#5 03. 05. 2010 17:14

byk7
InQuisitor
Reputace:   221 

Já jsem kdysi hledal témata hacker, hacking a narazil jsem na Bezpečnost hesla, no a tam už jsem to pak viděl.

Příspěvky psané červenou barvou jsou moderátorské, šedá je offtopic.

#6 03. 05. 2010 19:32

Doxxik
Reputace:   14 

poté, co jsem byl svým spolužákem na toto fórum několikrát upozorněn, navštívil jsem ho (nejprv proto, že jsem potřeboval poradit se zdroji k ročníkovce). Poté následovala asi roční odmlka vystřídaná opět výkřikem do tmy.. Tehdy jsem si ale fórum trochu prošel a zjistil jsem, že dokážu poradit.. a tak jsem tu už zůstal (je to totiž zdroj vědomostí (i zábavy), procvičím si tu mnoho věcí (což se bude nejen u maturity hodit), ... a je celkem návykové :D)

Maturita 2010  (trailer) - R.I.P.

#7 03. 05. 2010 20:13

Pavel Brožek
Místo: Praha
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

Já jsem fórum našel přes google.

↑ Doxxik:

Souhlasím, je návykové. Při registraci by se mělo zobrazovat varování.

Zápatí