Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ halogan:
http://wiki.matweb.cz/index.php/U%C5%BE … %A1t%C4%9B
\left( a \right)
Teraz prechádzam už vytvorené stránky na matwiki, a chcem len poďakovať kolegovi halogan za skutočne prepracovaný rýchlokurz. Keď sa dokončí TODO, tak to bude dokonalé :-)
Je mozne na MatWiki skryvat text? Myslim zhruba tak, ako to ide tu na fore cez tag hide.
↑ Spybot:
Nevím o tom, že by to šlo. Asi by se na to musel přidat nějaký doplněk.
Tak som zistil, ze sa to vola Template:Hidden. Nasiel som k tomu aj navod, ako to nahodit; ak by ste sa niekedy nudili.
↑ Lukee:
Zdravím,
někdo z kolegů psal, že se nezobrazuje TeX na MatWiki - zkus, prosím, projít pár témat na VŠ, děkuji, nehoří.
↑ Lukee:
:-) děkuji. Pokud by to šlo opravit místně ručně, tak určitě bych to provedla a nehlásila. Pro případy dalších obdobných poruch jsem našla hlášení, které budeme vyvěšovat.
V dalším záchvatu pracovitosti zkus, prosím, uvažovat nad přetřením obrazárny. A my ti pak samozřejmě poděkujeme :-) (c)
↑ jelena: Jojo, tam byl větší problém, já jsem na chvíli přišel o celou doménu matweb.cz (resp. o obsah), tak to chvíli trvalo, než jsem to nahodil zpátky. Už by to snad zase mělo všechno fungovat.
↑ Lukee:
:-) děkovný dopis jsem umístila na Nástěnku.
------------------------------
OT (jen pro upřesnění): výzvu nejpůvabnější blondýnky na Nástěnku jsem dávala na přání autor(ky) tématu - tedy, pokud někdo má něco na Nástěnku, tak můžete oslovit každého Moderátora (Nástěnka ovšem těžko snese více, než 4 řádky)
Zdravím,
po posledním výpadku byla nefunkční MatWiki, již opraveno, děkuji váženému Administrátorovi :-), pokud máte něco k přidání na MatWiki, opět můžete.
Některé starší odkazy, bohužel, nejsou funkční (např. chybí práce SOĆ kolegy Kondra nebo rovinné křivky od kolegy Honzc), opravte, prosím, nebo nahlaste, popř. na opravu. Děkuji.