Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Jaké sporty rádi provozujete?
Fotbal | 5% - 26 | |||||
Hokej | 3% - 14 | |||||
Tenis | 3% - 17 | |||||
Stolní tenis | 5% - 24 | |||||
Squash | 1% - 6 | |||||
Běh | 6% - 28 | |||||
Cyklistika | 6% - 30 | |||||
Badminton | 2% - 13 | |||||
Atletika | 1% - 5 | |||||
Florbal | 2% - 12 | |||||
Házená | 0% - 3 | |||||
Bojové sporty | 2% - 10 | |||||
Horolezectví | 1% - 5 | |||||
Inline bruslení | 2% - 13 | |||||
Turistika | 4% - 22 | |||||
Softball a/nebo baseball | 1% - 6 | |||||
Střelba | 1% - 6 | |||||
Šerm | 0% - 0 | |||||
Golf | 1% - 5 | |||||
Basketbal | 1% - 6 | |||||
Volejbal | 4% - 19 | |||||
Nohejbal | 1% - 7 | |||||
Lyžování a/nebo snowboarding | 5% - 24 | |||||
Jezdectví | 0% - 1 | |||||
Bowling | 3% - 17 | |||||
Tanec | 1% - 6 | |||||
Šipky | 2% - 11 | |||||
Kulečník | 3% - 17 | |||||
Rybaření | 0% - 2 | |||||
Šachy | 4% - 22 | |||||
Plavání | 4% - 23 | |||||
Jiný | 1% - 8 | |||||
Žádný | 0% - 3 | |||||
Chůze | 6% - 28 | |||||
Posilování | 4% - 22 | |||||
Požární sport | 0% - 2 | |||||
Počet hlasujících: 100 |
Futbal, hokej, florbal, - teď prave nic.
A tiež behám niekedy zo školy na zastávku(niekedy aj z domu na zastávku), alebo z kostola domov.
:-) a také jsem se chtěla zeptat na sportovní vyžití za kanálem. Děkuji, zdravím.
↑ jelena:
Sportovně se tu dá vyžít slušně. Máme tu spolky pro všechno možné, já jsem se zatím přidal k veslařům. Na řece jsem byl jen jednou, tréninky začínají za 2 týdny. Vesluje se 3x týdně od 7.00, jednou o víkendu a dvakrát máme posilování. Snad mi zbyde čas na školu :-)
Taky tu běhám a jezdim na kole, i když to využívám jen jako dopravní prostředek. Zrovna mířim do posilovny, abych si před večeří trochu zavesloval na trenažéru. Sportu zdar.
Vrchní Velitel na hlavním webu napsal(a):
Když není mráz tak běhám a v noci jím brambůrky.
:-) chybí tomu čárka.
Jinak - měla jsem v plánu vylepšit svůj výborný čas ↑ z minulého roku: a taková zrada - minimální délka běhu je 5 km. Mám pravda ještě čas na "naběhání", ale bez toho mrazu - hm.
↑ dmk:
Zdravím,
asi tak nějak se to píše. Moderátor(ka) může anketu upravit, ale:
a) vážený statistik a ekonometr kolega Stýv doporučil používat polička "jiný" a "žádný", čímž umožnil hlasovat každému,
b) aktuální tabulka je podkladem pro dílko, kde úvodní písmeno sportu v tabulce odpovídá úvodnímu písmenku na řádku a 4. řádek vždy obsahuje 4 (a násobná) polička tabulky,
c) jak jsem pochopila z pár jiných témat, pro matematika je nejdůležitější plavání :-)
Ovšem když na tom budeš trvat, tak přidám dle pokynu a chci vidět nárůst alespoň 10 hlasujících.
-------------------
Jak (ne)vidíte ↑ v odkazu:, běh centrem Opavy se nekoná a bude jiná akce, která má lepší vzdálenost a mně důvěrně známou trať :-) Ovšem ve stejném čase potřebuji být na dalších 2 akcích, tak budu přebíhat Opavu mimo soutěž, ale pokud vás akce zaujala, určitě ještě je a bude možnost se zapojit.
A aby sportovní zpravodajství bylo úplné - 2 roky zpět kolega Ondřej absolvoval tuto akci, jak bylo s plaváním ve fontáně tento rok? Děkuji.
kolega Ondřej napsal(a):
Ve čtvrtek sem odletěl za prací
u vás se za práci lítá? - Evropa, однако. U nás se jen chodí. Odchyceno z Východu (reálná debata):
Dotaz: chodíte rad do práce?
Odpověď: ano, chodím rad do práce a z práce,
kolega Ondrej napsal(a):
tak uvidíme.
v to doufám - archivářka bez archivních přírůstků, statistička bez dat a knihovnice bez zápisek je absolutně nepoužitelná tvor :-)
↑ Ondřej:
už to skoro vypadá jako téma "jak se dopravujete do práce?" :-)
tak si jdu zaběhat.
Správně, jelikož i z nejvyšších míst - viz aktualita na Nástěnce - došlo nařízení být psychicky (rozumím fyzicky) připraven (na všechno). Já si jdu zažehlit, jelikož je to téma o sportu :-)
Zdravím,
pokud někdo má zájem o tento druh sportu (jehož poslední evropská a celosvětová otevřená soutěž proběhla v Praze), zde jsou informace a adresy, kde si můžete zahrát. K reál aktivitám se připravuje 1. česko-slovenský online turnaj. Času na přípravu je ještě dost, přeji zdary.
já jsem před 2 léty napsal(a):
"jak se dopravujete do práce?" :-)
standardně, jak jinak.
Zdravím,
můžete se přidat k Opavské výzvě (délka je velmi nenáročná, bohužel zatím nevím, zda mám dostatečně chytrý telefon - co ale vím určitě, že není natolik chytrý, aby se mnou vždy sám vyrazil a věčně je někde odložen, tak to popř. mimo výzvu nahlásím po splnění (v tomto příspěvku) dle standardních cest).
Zdárnou cestu z Opavy na Praděd, ať jste kdekoliv :-)
Jelena - aktuálně zbývá WA (tam a už jdu zpět)
01.05.2016 5,1 km
02.05.2016 7,4 +2,9 km
03.05.2016 6,6 km
04.05.2016 4,2 km
05.05.2016 2,0 km
06.05.2016 6,0 km
07.05.2016 6,2 km
08.05.2016 6,2 km
09.05.2016 6 +3,2 km
10.05.2016 3,8 +3,2 km - došla a jdu zpět :-)
11.05.2016 7,1 km
12.05.2016 7,1 km
13.05.2016 5 km
14.05.2016 4 km
16.05.2016 9,1 km
17.05.2016 6,7 km