Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ BakyX:
Zdar,
na závěr setkání jsem dostal pokyn napsat zapís úkolů ze setkání, během dneška to napíšu. K průběhu zatím ve zkratce- jídlo bylo dobré, jen ho bylo moc :-) a nejvíc mě pobavilo, když přišel kolega Lukáš a ptal se něco ve stylu: "toto je setkání matwebu?" a kolega Olin odpoveděl: "vypadáme snad na to?"
Prozatím je to vše, snad se přidájí i další.
Děkuji.
↑ Hanis:
Ajó, tak teď už chápu. :D
↑ LukasM:
správně, ještě úplně kolega nejsu...pardón...a su rád, že to je tady takhle zapsáno, můžu na tom totiž ukázat, proč mi tak dlouho trvalo něco napsat. :) (ale klid, uvědomuju si svou chybu)
A ano, byl jsem povzbuzen, velice. Hledám hledám a nenacházím. Posloupnosti jsme ještě nedělali, což berte jako error španělských osnov...
↑ Olin:
Copak, kdybys zkoušel jenom tohle, tak bych to možná ještě prokoukl, ale já mám pocit že tam ještě někdo řekl přímo že ne. A to víš, kdo by čekal že matematici můžou taky lhát:-)
Každopádně příště si ty fórky nech, nebo budeš vyválen v dehtu a peří:-)
Takže i na počítání došlo?
Ještěže až po mém odchodu ;)
Zápis ze setkání Mat. fóra konaného dne 22.10.2011 v Brně, Veselá Vačice.
Přítomni: Hanis, Hodná dcera, hanzy, Jelena, Olin, LukasM, janca361, halogan, Chrpa/Cheop/Cipis, Honzc a na chvíli se stavili kolejo a Terka
(chtěl jsem to napsat abecedně, ale jednak se mi nechtělo a taky se mi nechce přemýšlet nad abecedou).
1) Článek průběh funkce upravit tak, aby uživatel mohl projít krokově jednotlivé mezivýpočty složením do MAW nebo do wolfram. spolupracuje kolega Hanis.
2)Vytvořit souhrnné téma pro spektrální rozklad (LA pro VŠB). Jelena se hlásí
3)nábor (nových odpovídajících) - halogan agitka pro VŠ.
4)seřadit úlohy do souhrnných témat, například seřadit vypočtené limity + Rychlokurz (halogan se hlásí)
6)Olin slíbil, že bude Moderátorem.
7)Poprosit Pavla, aby vymyslel, jak psát "malé sumy". (chce Olin - řekne, co chce)
8)Knihovna na materiály
9)Karanténa témat?
10)Počet nových témat uživatele nesmí překročit stanovený počet, pokud nebudou ukončeny starší.
Přítomni si uvědomovali, že za "bod 5)Pokárat Lukáše za neúčast" mohou dostat i ban, ale napsali jsme to :-)
na závěr setkání zapsala Jelena (propiskou Ondřeje) z diktátu všech, přepsal: hanzy, lehce upravila Jelena.
To by mě zajmalo, jak to nakonec bylo :) Oline, slíbil si nebo tě k tomu donutili? :)
hanzy napsal(a):
Fakt ne! Já mám pocit, že jsem řekl něco zhruba takovéhoto:
já napsal(a):
Vím, že kdybych chtěl být moderátorem, tak bych se jím jistě stal.
No ale já jím teď opravdu být nechci :-(
↑ Olin:
upřesňuji, prosím, kde a jak mají být "malé sumy", nemám v tom zcela "jasné".
K Moderování - k tomu jsme se opakovaně vraceli a tak jsme vyrozuměli (jak jsme zapisovali do zápisu), že jsi souhlasil.
Povinné hlasování, které jsme zavedli k výběru nových moderátorů, jsem již založila v sekci pro Moderátory (od cca 14:00) - má trvat týden, ale samozřejmě, pokud jsme špatně zapsali, tak nás prosím, oprav. Děkuji.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Také si vzpomínám, že někdo poznamenal, že máme skupinu neaktivních Moderátorů (i když kolega Saturday teď aktivní byl), ale nevzpomínám si, zda padlo k tomuto ještě něco dalšího.
Měla jsem si tu propisku vypůjčit od Ondřeje hned na úvod :-) Proto prosím o další upřesnění k zápisu. Děkuji.
I já se hlásím, už z "práce".
Bylo to fajn a snad někdy příště. Děkuji všem organizátorům za naplánování setkání.
PS: Mám dojem, že Olin to moderování tak úplně neslíbil. (kroutil se jak had)
↑ Cheop:
děkuji, chtěla jsem vložit náhled na originál zápisu, ale obrázek se nascanoval příliš velký a byla jsem odvolána plnit něco jiného. Tak až bude čas (?), umístím.
V sekci pro Moderátory Pavel zatím hlasování zastavil, kolega Olin nabídku má (i včetně oblastí působení) a třeba v příštím pětiletém období dojde ke změně v tomto směru a dohlasujeme :-)
Zdravím.