Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj,
tak rád bych Vám všem, kteří jste mi tu pomáhali s matikou, poděkoval. Dělal jsem přijímačky na VŠE - finance. Aaa v matice jsem to dal na 100%. Tak díky moc ještě jednou, protože bez Vaší pomoci bych to určitě nedal. Dostal jsem se přesně tam, kam jsem chtěl.
Můj dík patří zejména uživatelům:
( Jelena a Plisna ) --> za půlnoční počítání a perfektní výklady !!!
... a dalším
Díky :-)
Kolego ↑ lopson: :-) ,
srdecne zdravim v tuto populnocni hodinu, dekuji za krasnou zpravu a blahopreji k uzasnemu vysledku :-) :-) :-)
Ted mohu zcela klidne spat, jelikoz finance budou v dobrych rukou. Verim, ze po studiich zvoleneho oboru VS a behem dalsiho profesniho rustu ucinis pro nas klidny spanek maximum.
A pokud behem studia prece jen bude neco potreba, co budu moci poskytnout, ver, ze klidny spanek pujde stranou a urcite se zapojim :-)
Take verim, ze posilnis rady tech, kdo pomaha ostatnim, nebot takova zkusenost z prijimacek na VSE se velice ceni a vysledek - vsechna cest :-)
Uzij si leta a hodne zdaru :-)
A zcela souhlasim s kolegou plisna, ktery opet odpovedel driv :-)
Říká se, že na ekonomkách je lehká matika, tak jsem zvědav.
A do vašich řad doufám zavítám, ale nejsem tak rychlý jako vy, kteří to máte v malíku. :-)
Aaaa na politiku to fakt nevidím. Ne že bych třeba nechtěl něco zkusit udělat pro stát, ale když vidím ty "padouchy", kteří se jen hádají a nejsou se schopni domluvit... tak fakt ne. Nerad se hádám. :-)