Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Na návrh kolegy (nevím konkrétně kterého :-), informaci mi ze srazu zprostředkoval halogan) jsem umožnil přidat vlastní poznámku k libovolnému uživateli. Uvidíte ji pouze vy a nikdo jiný (v ideálním případě). Vložit ji můžete pomocí odkazu „Přidat poznámku“, který je umístěn v boxu pod avatarem uživatele v každém jeho příspěvku.
Myslím, že by to mělo fungovat správně a nemělo by být možné zobrazit si poznámku psanou cizími uživateli. Přesto ale berte na vědomí, že to používáte na vlastní nebezpečí, neručím za to, že se k vašim poznámkám nikdy nikdo nedostane. Pro svůj dobrý pocit můžete zkusit zjistit, jakou poznámku jsem napsal uživateli Pavel B a sdělit mi heslo, které je v té poznámce ukryto. Chybu zabezpečení pak co nejrychleji opravím :-).
Edit:
Mimochodem, můžete tam používat html značky.
↑ Pavel Brožek:
To jsem byl já, to jsem byl já:-) Díky. Jsem nadšen, to teď možná budu zase třeba týden přispívat, a všem dávat cejch:-) Ale snad se to bude hodit i někomu jinému.
Doufám, že ti to nedalo neúměrně moc práce.
↑ LukasM:
Trávím tím dnešní odpoledne :-). Tohle je taková nenáročná aktivita, nemusím u toho příliš přemýšlet, takže se tím dá vyplnit volný čas, když jsem nemocný. Ještě to budu teď trochu dodělávat, aby se poznámka dala smazat a aby se dala zobrazit i z profilu uživatele.
Už je možné přistupovat k poznámkám i z profilu uživatele.
Nyní je možné z vlastního profilu zobrazit seznam všech svých poznámek pomocí odkazu Zobrazit všechny poznámky.