Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 23. 10. 2011 16:58 — Editoval Pavel Brožek (23. 10. 2011 17:07)

Pavel Brožek
Místo: Praha
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

Poznámka k uživateli

Na návrh kolegy (nevím konkrétně kterého :-), informaci mi ze srazu zprostředkoval halogan) jsem umožnil přidat vlastní poznámku k libovolnému uživateli. Uvidíte ji pouze vy a nikdo jiný (v ideálním případě). Vložit ji můžete pomocí odkazu „Přidat poznámku“, který je umístěn v boxu pod avatarem uživatele v každém jeho příspěvku.

Myslím, že by to mělo fungovat správně a nemělo by být možné zobrazit si poznámku psanou cizími uživateli. Přesto ale berte na vědomí, že to používáte na vlastní nebezpečí, neručím za to, že se k vašim poznámkám nikdy nikdo nedostane. Pro svůj dobrý pocit můžete zkusit zjistit, jakou poznámku jsem napsal uživateli Pavel B a sdělit mi heslo, které je v té poznámce ukryto. Chybu zabezpečení pak co nejrychleji opravím :-).

Edit:

Mimochodem, můžete tam používat html značky.

#2 23. 10. 2011 17:26

LukasM
Reputace:   193 

Re: Poznámka k uživateli

↑ Pavel Brožek:
To jsem byl já, to jsem byl já:-) Díky. Jsem nadšen, to teď možná budu zase třeba týden přispívat, a všem dávat cejch:-) Ale snad se to bude hodit i někomu jinému.

Doufám, že ti to nedalo neúměrně moc práce.

#3 23. 10. 2011 17:30

Pavel Brožek

↑ LukasM:

Trávím tím dnešní odpoledne :-). Tohle je taková nenáročná aktivita, nemusím u toho příliš přemýšlet, takže se tím dá vyplnit volný čas, když jsem nemocný. Ještě to budu teď trochu dodělávat, aby se poznámka dala smazat a aby se dala zobrazit i z profilu uživatele.

#4 23. 10. 2011 20:05

Pavel Brožek

Už je možné přistupovat k poznámkám i z profilu uživatele.

#5 23. 10. 2011 22:12

Pavel Brožek

Nyní je možné z vlastního profilu zobrazit seznam všech svých poznámek pomocí odkazu Zobrazit všechny poznámky.

Zápatí