Matematické Fórum

1. 8. 2026 (L) Fórum bude brzy uzavřeno 😿

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 23. 10. 2011 16:58 — Editoval Pavel Brožek (23. 10. 2011 17:07)

Pavel Brožek
Místo: Praha
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

Poznámka k uživateli

Na návrh kolegy (nevím konkrétně kterého :-), informaci mi ze srazu zprostředkoval halogan) jsem umožnil přidat vlastní poznámku k libovolnému uživateli. Uvidíte ji pouze vy a nikdo jiný (v ideálním případě). Vložit ji můžete pomocí odkazu „Přidat poznámku“, který je umístěn v boxu pod avatarem uživatele v každém jeho příspěvku.

Myslím, že by to mělo fungovat správně a nemělo by být možné zobrazit si poznámku psanou cizími uživateli. Přesto ale berte na vědomí, že to používáte na vlastní nebezpečí, neručím za to, že se k vašim poznámkám nikdy nikdo nedostane. Pro svůj dobrý pocit můžete zkusit zjistit, jakou poznámku jsem napsal uživateli Pavel B a sdělit mi heslo, které je v té poznámce ukryto. Chybu zabezpečení pak co nejrychleji opravím :-).

Edit:

Mimochodem, můžete tam používat html značky.

#2 23. 10. 2011 17:26

LukasM
Reputace:   193 

Re: Poznámka k uživateli

↑ Pavel Brožek:
To jsem byl já, to jsem byl já:-) Díky. Jsem nadšen, to teď možná budu zase třeba týden přispívat, a všem dávat cejch:-) Ale snad se to bude hodit i někomu jinému.

Doufám, že ti to nedalo neúměrně moc práce.

#3 23. 10. 2011 17:30

Pavel Brožek

↑ LukasM:

Trávím tím dnešní odpoledne :-). Tohle je taková nenáročná aktivita, nemusím u toho příliš přemýšlet, takže se tím dá vyplnit volný čas, když jsem nemocný. Ještě to budu teď trochu dodělávat, aby se poznámka dala smazat a aby se dala zobrazit i z profilu uživatele.

#4 23. 10. 2011 20:05

Pavel Brožek

Už je možné přistupovat k poznámkám i z profilu uživatele.

#5 23. 10. 2011 22:12

Pavel Brožek

Nyní je možné z vlastního profilu zobrazit seznam všech svých poznámek pomocí odkazu Zobrazit všechny poznámky.

Zápatí