Archiv diskusního fóra o matematice, 2006–2026
Stránky: 1
Téma zavřeno
Ahojda,
mám problém s jistými úlohami o pohybu. Byla bych moc ráda kdybyste mi je pomohli vyřešit... Ráda bych abyste mi zaslali i postup řešení příkladu.
Předem díky
4)Z A do B jel autobus průměrnou rychlostí 50 km/h. Současně s ním vyjelo nákladní auto průměrnou rychlostí 40km/h a přijelo do B o 33 minut později než autobus. Jaká je vzdálenost mezi A a B?
Zdravím,
nespamuj, prosím.
Začni, uvažovat nad úlohou - jak se vypočte vzdálenost AB, pokud bys znal(a) rychlost a čas alespoň jednoho z aut? Děkuji.
↑ Kaki:
Máš rychlost 4 km/hodinu a půjdeš na pochodové cvičení, jdeš 2 hodiny, jak daleko jsi ušla? Děkuji.

↑ Kaki: Zkus se nejdříve podívat po internetu na podobné úlohy, kresli si k tomu obrázky apod.
↑ Vladislav97:
Zdravím,
mohla bych poprosit o průběžný dohled na úlohou? Viděla jsem Tvé vysvětlení, umíš vysvětlovat dobře. Budu vděčná za pomoc, pokud máš čas.
Jooo, vy si asi myslíte že jsem si nezkusila kreslit ty vaše pitomý obrázky? Tohle že je vysvětlení? JÁ JSEM SEM NAPSALA V NOUZI ABYSTE MI NĚKDO POŘÁDNĚ PORADIL!!!

↑ jelena: Pokusim se ho najít :), no dobře...

↑ Kaki:

Hned to vysvětlim....
↑ Vladislav97:
moc děkuji, pokud se to časově nehodí, nic se neděje. Kolegyňka, mám dojem, moc zájem o pomoc nemá. Pokud na nás bude křičet, tak nemá smyl pokračovat.
navrhuji s dalším výkladem počkat, až sem třeba umístí obrázky, co kreslila.
↑ Kaki:
změn, prosím, styl projevu. Jinak zamknu všechno a neodemknu. Děkuji.

Vláďo díky
A ty jelene jdi do háje a klidně si to blokni když ti to pomůže
↑ Kaki:
K nám už dorazíl pokrok, my do Háje jezdíme vlakem. Jinak - vyvaruj se, prosím, takových výrazů.
↑ Vladislav97:
Také děkuji, nebudu rušit v tématu, věřím, že kolegyňka místní pravidla a doporučení nakonec pochopí.

Nikdo do háje nepůjde.
Takhle se k lidem, kteří tady makají nechová.
Téma zavřeno
Stránky: 1