Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Téma zavřeno
Ahojda,
mám problém s jistými úlohami o pohybu. Byla bych moc ráda kdybyste mi je pomohli vyřešit... Ráda bych abyste mi zaslali i postup řešení příkladu.
Předem díky
4)Z A do B jel autobus průměrnou rychlostí 50 km/h. Současně s ním vyjelo nákladní auto průměrnou rychlostí 40km/h a přijelo do B o 33 minut později než autobus. Jaká je vzdálenost mezi A a B?
Zdravím,
nespamuj, prosím.
Začni, uvažovat nad úlohou - jak se vypočte vzdálenost AB, pokud bys znal(a) rychlost a čas alespoň jednoho z aut? Děkuji.
↑ Kaki:
Máš rychlost 4 km/hodinu a půjdeš na pochodové cvičení, jdeš 2 hodiny, jak daleko jsi ušla? Děkuji.
↑ Kaki: Zkus se nejdříve podívat po internetu na podobné úlohy, kresli si k tomu obrázky apod.
↑ Vladislav97:
Zdravím,
mohla bych poprosit o průběžný dohled na úlohou? Viděla jsem Tvé vysvětlení, umíš vysvětlovat dobře. Budu vděčná za pomoc, pokud máš čas.
↑ jelena: Pokusim se ho najít :), no dobře...
↑ Kaki:
Hned to vysvětlim....
↑ Vladislav97:
moc děkuji, pokud se to časově nehodí, nic se neděje. Kolegyňka, mám dojem, moc zájem o pomoc nemá. Pokud na nás bude křičet, tak nemá smyl pokračovat.
navrhuji s dalším výkladem počkat, až sem třeba umístí obrázky, co kreslila.
↑ Kaki:
změn, prosím, styl projevu. Jinak zamknu všechno a neodemknu. Děkuji.
↑ Kaki:
K nám už dorazíl pokrok, my do Háje jezdíme vlakem. Jinak - vyvaruj se, prosím, takových výrazů.
↑ Vladislav97:
Také děkuji, nebudu rušit v tématu, věřím, že kolegyňka místní pravidla a doporučení nakonec pochopí.
Téma zavřeno
Stránky: 1