Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ ceresi:
pokud pocitam dobre tak v:r jsou v pomeru
edit , tak sem si nahodou prehodil dno a stranu takhle uz to je snad urcite
pokud se nakloneny o 60° rozumi toto
tak spravne je
Další příklady, které jsem si tak trochu vzpomněl:
- výraz 2^(n+3)/(kombinnační čísla)(n 0) + (n 1) + (n 2) + .. + (n n), to mi vyšlo 8
- 2 přímky, které jsou rovnoběžné, vypočítat vzdálenost
- 19. Vybrat správný graf (podle mě c)
- dráha závodu, vypočítat vzálenost 2 stanovišť (vyšlo mi 1,150 km)
↑ matyjas: a zadani by nebylo?
no k tem lidem bylo. ze 25 je bohatych a z toho 50% je vzdelanych (nebo obracene ja ted nvm) .Dale plati ze 25 neni vzdelanych ani bohatych. tak sem si udelal kolo 25% bohatych a z toho pulka vzdelanych . cili obe dva pozadavky splnuje mnozina ktera na kruhu vybere 12.5% ne? . jako nejsem si jist urcite v tom zas byla nejaka p****a a vsadim se ze v zadani nejaky chytacek od sasku z cermatu. pekne my zvedly mandle dneska.
↑ Siroga:
Myslím, že nějak takhle: Předpokládejme že 25% vzdělaných lidí je bohatých, mezi bohatými je 50% vzdělaných. Dále víme, že 25% lidí není ani bohatých ani vzdělaných. Kolik procent lidí je bohátých a vzdělaných zároveň?
↑ dawemaslo:
Nebyl ten vrchol náhodou v 1/2 ? potom by to byl graf C
jinak prosim vas ta funkce jako byla jak teda? me vyslo ze zadny z tech obrazku tam neni pro tu g(x). jako f(x) ja doufam ze si pamatuju spravne bylo Véčko ktere melo vrchol V[0;1]. tj. f(x) = |x| + 1. a tj g(x) = 1 /( |x|+1 ) tj. bod funkce g je [0;1]. nebo sem se spatne podival na zadani a misto posunu +0.5 sem napsal +1. :(((((((((((.