Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Slo by v seznamu uzivatelu tridit podle reputace?
Zdravím,
takový dotaz již byl. A na co je to dobré? Děkuji.
OT: k podpisu - ano, slyšeli - je v odkazech a jsou zde i errata.
↑ jelena:
V podstate jsem chtel jenom vedet, jak to tady na foru chodi - kteri lidi maji nejlepsi reputaci a priblizne jakou, pripadne jaka reputace je "bezna". Takze ten asi pul roku stary vypis mi bohate staci.
OT - Vlastne ani nepredpokladam, ze by ji moderatori fora neznali. Podpis mam takovy proto, ze nejsem spokojeny s kvalitou matematiky na ceskem internetu a toto je jedina kvalitni ucebnice, kterou znam a rad ji timto budu propagovat.
Mimochodem me prekvapilo, ze se chyby v jeho ucebnici resi tady a ne na jeho strankach. Dostaly se k nemu nebo je primo on tady na foru?
↑ nejsem_tonda:
Zdravím, ano dostaly, v tom tématu jsou předposlední dva příspěvky dokonce přímo od pana Krynického.
↑ nejsi tonda - jaké jsou tedy možnosti k oslovení? :-):
já bych doporučovala brát reputaci nepříliš vážně a jen jako jeden z pohledů jak to tady chodí.
OT - ano, já jsem tak pochopila, že podpis podporuje seznámení s učebnici, tak jsem nabídla ještě i seznámení s místními aktivitami v tomto směru. Doufám, že pan Krynický je o všem dobře informován (jak potvrzuje i kolega Štěpán :-) A to už můžeme pokračovat v tématu od Mišo. Děkuji.
↑ jelena:
Pavel je ok. Ale takova prezdivka uz byla zabrana :(
↑ Pavel:
děkuji, snad se zorientuji (první Pavel dostává do závorky (Třinec), pokud je v tématu více Pavlů), velká škoda, že v poslední době nic nepíše a řekla bych, že ani nečte, co se zde píše, - bez ohledu na počet jeho reputací zkus projít jeho příspěvky, např.).
Případně se dá uvažovat o doplnění jména do titulku, nebo o požádání Administrátora o změnu fórum-jména (za předpokladu, že se Pavlové vhodně odliší).
Ať se vede.
↑ peter_2+2:
Zdravím, nosíte dříví do lesa.
Stránky: 1