Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den,
Přišel za mnou student, zda-li nevím, jak zadat (input) příslušné rovnice do Wolframu? Na otázku zda-li to má do mobilu, mi raději neodpověděl. Poradil jsem mu tedy Laplaceovy transformace, ale zbytek jsem prostě do wolframu nedostal.. Znáte někdo nějakou dobrou metodu, jak tyto úlohy pomocí Wolframu vyřešit? Zkoušel jsem různé tipy a samply, ale jsem v koncích. Budu Vám všem vděčný. Děkuji
http://imageshack.us/photo/my-images/52 … mnkou.jpg/
Zdravím,
předně oceňuji kreativitu úvodních příspěvků témat, co jste založil. Přesunula jsem téma do sekce podpory CAS, že snad něco připíši, pokud nezapomenu. Mně se však u psaní pořad jen vybavuje jeden vtip, tak se tomu jen směji :-)
Napsáno při maximálním se vzchopení k vážnému působení:
Zadání trojných integrálů můžete zkoušet v některém z widgetů, stroji však musíte pomoci, co se tyče určování mezí - umí to vás klient - např. cestou zakreslení zadané množiny? Obdobný dotaz bych měla i v dalším tématu, co máte. Děkuji a zdravím do Liberce.