Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrého večera,
na Facebooku ve skupině Matweb.cz se objevilo několik lidí, ale měl jsem problém je identifikovat, seznam je následující:
Petra Franková
Luboš Boleček
Lukáš Havrlant - admin
Zbyněk Konečný - Kondr [Kondrův edit: zneužil jsem svých moderátorských schopností a doplnil se sám]
Pavel Brožek - zde hádám BrozekP :)
Ondrej Kokes - to jsem prosím já
Kdo jste kdo?
Mě hádáš správně :-)
↑ BrozekP:↑ halogan:
To som nevedel, že taká skupina existuje :-) Skúsim sa pridať :)
Když jsme ut oho facebooku: rozumím tomu, že když nějaká reálná komunita má omezenou možnost se stýkat face-to-face, tak je pro ni facebook šikovným doplněním této indispozice. Pokud jde o matweb (tedy komunitu téměž výhradně virtuální), jaký smysl má facebooková skupina pro ni? Mít fórum, na kterém se můžeme bavit o tom, co se děje zde na fóru? Virtualita na druhou?
To že v om já žádnou výhodu nevidím neznamená, že to žádnou nemá. Co čekáte, že matwebí skupina přinese vám?
Nad tím jsem nepřemýšlel. Viděl jsem matweb.cz skupinu a připojil jsem se. Hlubší smysl v tom nevidím.
Jedině snad že by tam byli fandové Matwebu jako takového. Takže by je mohla zajímat např. nějaká vyrázná změna Matwebu, pokud ho nenavštěvuje pravidelně.
↑ Kondr:
Nijak mě Facebook nenadchnul, ale když už jsem si tam založil účet a viděl, že tam je matweb, tak jsem se přidal. Nic od toho nečekám.
↑ Kondr:
Při vytváření jsem postupoval stejně jako když se ↑ halogan: přidával :-). Hlubší smysl to fakt nemá a myslím, že ani mít nebude. Ale můžeme aspoň říkat, že jsme moderní a že jsme na Facebooku.