Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj, prosim o radu kondor andsky. Jak dlouho by trvala cesta tohoto ptaka z vyššiho brodu do ceskych budejovic,pokud by letel podel silnice? za jak dlouho urazi automobil stejnou trasu? Kolikg gramu(kilogramu) masa, spořada tento ptak za jeden den, tyden,měsic, rok?jakou rychlost za letu je schopen tento ptak vyvinout behem lovu? MUŽETE MI PROSIM NĚKDO POMOCT ?? NEVIM SI S TIM VUEC RADY DIKY
Ahoj↑ daniel354:.
A jsi si jistý, že toto je to správné místo pro řešení tvé otázky?
↑ alofokolo:
Zdravím,
pokud budeme předpokládat, že K.A. lítá pohybem rovnoměrným přímočarým (dle ruského zdroje rychlost je cca 50 km/hodinu) a v útoku dosahuje až 160 km/hodinu (tedy věnuje se i pohybu zrychlenému), tak máš pravdu - téma patří do sekce Fyziky.
Jinak se mi zdá téma zajímavé, jen kolega ↑ daniel354: by měl vyvinout více snahy - např. jak je daleko Vyšší Brod z ČB (proč vlastně má lítat takovou trať?) apod.?
Zdárné pokračování přeji :-)
↑ alofokolo: ↑ jelena: mně zase tohle přijde jako příjemné zpestření, jakým nedávno bylo rozhláskování slova, kterého se myslím pavel ujal akademicky :)
↑ mikl3:
:-) mně samozřejmě také - jsou vzácné pozitivní momenty místního působení (i to téma s češtinou). Snad mne nikdo nepodezírá z toho, že největším potěšením je vyřešit kvadratickou rovnici nebo vynadat línému lemploví do líných lemplů :-)
Nesmím zapomenout - sekci biologie dosud není proto, jelikož podporujeme fórum biologie kolegy Peta8.