Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
S radostí vám oznamuji, že matweb.cz ode dneška naleznete na adrese matematika.cz. Třikrát hurá :-). Fórum se časem také přesune na adresu forum.matematika.cz, ale prozatím zůstává na této adrese.
↑ Stýv:
Ta "sranda" je součástí většího celku investic do tohoto webu, které - jak doufáme - se jeho návštěvníkům i moderátorům fóra budou líbit :-)
Registrace domény nevypršela, doménu jsme poctivě koupili od předchozího majitele.
Už je přesunuté i fórum. Během přesunu se mohlo něco rozbít, tak hlaste chyby. Musel jsem se trochu povrtat v MathTexu, hlavně v $$$ prostředí, možná tam bude někde něco skřípat.
Dále jsem vytvořil jednoduchý styl pro mobily, takže na mobilech a tabletech by se to mělo zobrazovat trochu hezčeji.
A to je vše :)
Ahoj
Co sa tyka napr IPad
ZOBRAZNENIE je vadcie cize aj citatelnejsie.
Negativny bod: Pisat PM priamo z toho zobrazenia je nemozne.
↑ vanok: V jakém smyslu nemožné? já jsem akorát z toho levého boxu odstranil vše krom přezdívky, takže odkaz na poslání PM je až v profilu. Tzn. ťapnout na jméno a pak na odkaz „Poslat soukromou zprávu”. Teď jsem to zkoušel a v iPadu mi to normálně funguje.
ahoj ↑ Lukee:,
Ano to funnguje ako pises. Dakujem za odpoved!
A teraz dalsia otazka, ako zvysit reputaciu niekoho cez iPad?