Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Podle počtu příspěvků:
0-4 Zelenáč
5-49 Matematik
50-499 Pythagorás
500-999 Einstein
1000-? Q
Nevím, jestli nemá Lukee ještě něco připraveno, v současnosti má nejvíce příspěvků Jelena (3144) a ta je Q.
↑ BrozekP:
Hmmm. tak to abych se činil:-)
Jen pro zajímavost - počet uživatelů s daným titulem:
Zelenáč - 2299
Matematik - 890
Pythagorás - 71
Einstein - 10
Q - 8
Celkem 3278 uživatelů :-)
Je to stejně zkreslující.
Já jsem například jedním z Q, ačkoli podle znalostí nemám v takové kategorii co pohledávat. Je to pouze tím, že jsem tu už přes rok a když je hodně dotazů, poměrně to naskakuje. :-)
EIDT: Tak tu ještě nejsem ani rok, výročí mám až 24. :-)
↑ ttopi:
Možno by bolo lepšie namiesto Einstein a Q dávať prívlastok veterán :-) A ak si to užívateľ zaslúži tak môže mať reputáciu v podobe Q :-)
↑ halogan:
Mě zatím napadl akorát Sheldon Cooper :-). V současné chvíli není stanoven vyšší „titul“ než Q.
Myslím, že Sheldon bude známější než Q.
Jako halogan bych ale uvítal jména slavných matematiků (případně i fyziků), pokud by se měla konat nějaká změna. Tomu porozumí snad každý. Járu bych sem netahal :-)
↑ BrozekP:
to jistě, třeba Sofia Kovalevskaya nebo Maria Skłodowska-Curie.
Když jsem dostala Q (před rokem), tak jsem si představovala, že by se mi hodilo "Radio Jerevan", ale pokud jsme u seriálů, tak bych vědela minimálně o 3 postavách z mého nejoblibenejšího "Haló, haló", co by se mi velmi zamlouvalo.
To je pěkné, že můžete řešit takto globální problémy (snad to značí, že je po zkouškovém) - já jsem třeba před chvilkou dožehlila a zdravím vás :-)
Musim rict, ze tyto tituly jdou jaksi mimo me (mozna taky proto, ze jako moderator si tam muzu napsat co chci). Zobrazovani poctu prispevku je ale podle me vec dobra. Poznaji se podle toho autority, coz take muze tyto lidi pobizet k vetsi zodpovednosti za sve odpovedi. Kdyz tady ja, jako uz mnohokrat, placnu nejakou s prominutim kravinu, tak si vsichyni reknou, noo jasne, lishaak ma zas svuj den, ale kdyz tady neco placne treba takovy Marian, tak si vsichni reknou oooou, se svetem se neco deje....
↑ halogan:
Járu bych taky nechal být.
Ale co taková ing. Kačanová? - všechno ví, všecho zná, má atestaci, ze 300 telefonátů firma Machala s.r.o Svitavy vyhrála v celé republice, .....
No, aspon ted vim co znamena to Q. Anebo aspon, odkud se to vzalo.
↑ kaja.marik:
Jo a ředitel soutěže jí řekl, že tak báječnou ženskou.... a její manžel PaeDr a dcery stavařky výborný :D
↑ kaja.marik:↑ ttopi:
Tak jsem se dostala k telefonátu paní ing.Kačanové a vytanul mi úplně protichůdný citát jednoho moudrého muže : citát zní :
" Vím, že nic nevím " .
Tím mužem není nikdo jiný než Sokrates. ( či Platón?)
Óó jak velký rozdíl , že ?
Co myslíte ke komu se přiklonit ? ...
↑ Lukee:
Velmi moc jsem rada a také velmi moc děkuji :-) - naposledy jsem byla tak radostná, jako teď, když jsem ziskala certifikát znalce a ponožky se stejnou značkou :-)
Zdravím a děkuji :-)
↑ Wotton:
Ono to je od 3333? Pokud vím, tak nejvyšší titul je Q, který je od 1000, všechno ostatní už je jen podle "domluvy s vyššími místy"…
Kdo by to byl řekl? Otestoval jsem to a kolega má pravdu.
Ivana to nemá přiřazené uměle a pokud Jeleně (jediná jiná adeptka) odeberu její titul, tak se stane též Gaussem.
Já měl za to, že Lukáš blahopřeje k hezkému počtu příspěvků, ne k titulu. Díky za objasnění.
↑ halogan:
To jsem také nevěděla, jak je to s Gaussem, ale jaké "odeberu"? A vyměnovat si tituly - to se mohlo?
---
národy Západu již čekaji na svůj pondělní příděl kultury Východu, tak se tu zatím mějte :-)
↑ Wotton:
0-4 Zelenáč
5-49 Matematik
50-499 Pythagorás
500-999 Einstein
1000-3332 Q
3333-? Gauss
Pak jsou tituly "Moderator" a "Administrator". Tituly "Jelena" a "Sheldon Cooper" jsou ručně nastavené. Žádné jiné tituly v současné době nikdo nemá. :-)
↑ BrozekP:
To je jasný, ale jaký další tituly můžou být?:-) Asi si budem muste počkat jestli nám k tomu něco řekne Lukee.