Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Založil jsem téma, otevřel si je a klikl na "Odhlásit z odběru" - načež jsem obdržel hlášku:
"Nejste přihlášen(a) k odběru z práv z tohoto tématu."
1) Proč mi aplikace danou možnost nabízí, když ji pak neumožní?
2) V hlášce je zajímavý překlep - má být "zpráv" a nikoli "z práv".
Zdravím,
u sebe v tématech jsem zkoušela, ale nahlašovaný problém jsem nezaznamenala. Potom jsem poprosila uživatele bez moderátorských práv a u něho ano, jednou taková hláška byla (i s chybou), ale po F5 (ve FF) již se neobjevila.
Pozoroval jsi to ve více tématech - a jen v těch, co jsi založil, nebo i v cizích k odběru? A někdo z kolegů zkoušel? Děkuji.
↑ jelena:
Stále se mi tak děje - ve FF, pod svým tématem vidím:
Nyní jste přihlášen k odběru příspěvků v tomto tématu. - Odhlásit z odběru.
A po kliknutí na Odhlásit z odběru se objeví uvedená hláška.
Nejspíš to bude tím, že prohlížeč špatně aktualizuje stránky. Pokdu dám ručně refresh - tak se text odkazu změní z "Odhlásit" na "Přihlásit". Zkusil jsem několikrát kliknout tak a zpět na Přihlásit-Odhlásit a asi je prohlížeč (nebo spíš server) z toho dost zmatený.
↑ check_drummer:
Zdravím a děkuji,
bohužel se mi nepodařilo ani ve FF, ani v IE zachytit tu hlášku (až na jeden úspěch, jak jsem psala). Tak bych spíš tipovala na drobnou potíž prohlížeče u Tebe. V každém případě připomenu na vyšších místech, ať se opraví hláška (to budou mít radost na vyšších místech :-), ale zodpovědně jsme to podložili analýzou problému).