Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit

Takže... Na tohle učivo jsem zčásti (už od SESSION:-D) chyběl, takže nevím vůbec co s tím. Problém je následující: Mám umět udělat skript, který mi vyhodí formulář pro jméno a příjmení, pokud je nevyplním a kliknu na tlačítko dále, přesměruje mě to opět na tu samou stránku (eventuelně to může červeně zabarvit nevyplněné pole atd...), pokud vyplním, hodí mě to na stránku s adresou, číslem telefonu, emailem atd, kde je povinný jen email a nakonec to vypíše hodnoty těchto vyplněných polí. Pomůžete někdo?:-D Zkoušel jsem hledat na netu, ale všechno je to podané příliš složitě a v těch kódech se neorientuju.
Moc děkuji, Katsu

<?php
session_start();
if(isset($_POST["email"]) && $_POST["email"])
{
$_SESSION["telefon"]=$_POST["telefon"];
$_SESSION["email"]=$_POST["email"];
print_r($_SESSION);
}
else{
if(isset($_POST["krestni"]) && isset($_POST["prijmeni"])
&& $_POST["krestni"] && $_POST["prijmeni"]){
$_SESSION["krestni"]=$_POST["krestni"];
$_SESSION["prijmeni"]=$_POST["prijmeni"];
}
if(!isset($_SESSION["krestni"])){
echo "<form method=post>
<label for=krestni ".(isset($_POST["faze1"]) && !$_POST["krestni"]?"style=color:red":"")."> Krestni</label> <input name=krestni id=krestni ".(isset($_POST["krestni"])?"value=\"$_POST[krestni]\"":"")."><br>
<label for=prijmeni ".(isset($_POST["faze1"]) && !$_POST["prijmeni"]?"style=color:red":"").">Prijmeni</label> <input name=prijmeni id=prijmeni ".(isset($_POST["prijmeni"])?"value=\"$_POST[prijmeni]\"":"")."><br>
<input type=submit name=faze1>";
}
else{
echo "<form method=post>
<label for=krestni ".(isset($_POST["faze2"])?"style=color:red":"")."> Mail</label> <input name=email><br>
Telefon <input name=telefon><br>
<input type=submit name=faze2>";
}
}
?>Offline