Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím všechny!
Ačkoli jsem naprostý matematický analfabet, vlastním 3 knihy o matematice: Josef Polák- Přehled středoškolské matematiky; Hans- Jochen Bartsch- Matematické vzorce; kol. autorů- Kompendium matematiky.
Vím jistě, že se mi tyto knihy v budoucnu hodit nebudou a ráda bych je za celkem slušné ceny prodala někomu, kdo by je mohl využít. Nevíte kde bych na internetu našla stránky s vysokou koncentrací matematiků, kterým bych zmíněné knihy mohla nabídnout?
↑ Stýv: podruhé? to se omlouvám, poprvé jsem to totiž nezaznamenal..
tak tedy věz, že výstuák = výstupní test, který musí psát každý žák našeho gymnázia na konci ročníku. Je z matematiky a má ještě věší váhu, než čtvrtletní písemka. A jelikož jsme maturitní ročník a končí nám rok dříve, dříve píšeme i výstupní test..
edit: 2Bára: Jak je řečeno v jedné pohádce: "Inu svět je malý a o náhody tu není nouze." :)
↑ Doxxik:
Jo, Ptali jsme se Tě společně se Stývem, co je to výstupák, ale už je to nějaká doba :D
↑ Stýv:
Konečně jsme se dočkali odpovědi :D