Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
obecně je z matfyzu uplatnění dobrý, nicméně zrovna finanční matematika (bc.) je poněkud specifickej obor, a to ne v dobrym slova smyslu... poslední dobou jsou s ní potíže kvůli příliš velkýmu množství nepříliš schopných studentů, byly i návrhy na její zrušení
halogan napsal(a):
5) Vypadá to, že jsi informatik, takže s budoucností bys neměl mít "problémy", které jsme tu již probírali
Odkazované téma jsem si s velkým zájmem přečetl. Objevili se zajímavé zkušenosti, mě MFF teprve (zřejmě) čeká, už teď tam dojíždím na konzultace - a jsou tu milí a vstřícní lidé. Uplatnění nehledám, ještě jsem asi příliš mladý ;-)
Ale velice mě zaujal pan Cermix. Nechal bych ho bez komentáře, ale rád bych věděl, jak mu studia jdou od ruky...

nnetolicka napsal(a):
z matfyzu není uplatnění, že ty lidi nejsou pro život
Jistě je fakt, že poměr "byznys":"věda" je mezi absolventy matfyzu daleko míň příznivý než na VŠE. Ale není to tak trochu tím, že kdo chce dělat vědu, jde na matfyz? Věřím, že šikovný Matfyzák se neztratí :) A absolvent PřF/FI MU taky ne ;)