Matematické Fórum

1. 8. 2026 (L) Fórum bude brzy uzavřeno 😿

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 11. 06. 2010 14:54

pietro
Reputace:   187 

Matematické fórum a Google

Určite sa Vám stalo, že keď ste googlili tému z MatFora vyšiel Vám veľmi blízko a čerstvo zaindexovaný odkaz na toto Matematické fórum. Je to prosím výsada? významnosti  tohoto fóra ? a určite aj dobrej  práce administrátorov. Viete mi prosím niekto napísať niečo o tom?  Ako sa zvyšuje pravdepodobnosť, že si naše fórum indexovací roboti včas všimnú?

" Všade dobre,  na http://forum.matweb.cz ešte lepšie!!!!"

• (téma jako vyřešené označil(a) pietro)

#2 11. 06. 2010 15:02

BakyX
Cat Lover & S.O.A.D. Lover
Škola: UPJŠ
Pozice: Študent
Reputace:   158 

Re: Matematické fórum a Google

Zvýšenie pravdepodobnosti na to, že GOOGLE nájde tvoju stránku, je vec programatorska. Tu o tom niečo nájdeš:

http://www.google.sk/#hl=sk&source= … 336462cb97

1^6 - 2^6 + 3^6 = 666

#3 11. 06. 2010 18:29

Pavel Brožek
Místo: Praha
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

↑ pietro:

Ano, také jsem si všimnul, že google mi vrací i poměrně nové příspěvky. Na jiném fóru, které spravuji (phpbb), vidím, jací boti jsou online. Google bot je online prakticky pořád. Tak nevím, jestli je obecně tak aktivní nebo dokáže rozpoznat, že je na fóru a přizpůsobit tomu svou činnost - rozpoznat aktivní témata a aktualizovat je v indexu.

#4 15. 06. 2010 18:45

pietro

Ďakujem Vám krásne za tipy a  postrehy !

#5 17. 06. 2010 02:25

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Dá se říci, že čím častěji aktualizovaný odkaz (spolu s dalšími faktory), tím častěji se Google bot na daný odkaz vrací. Žádná velká magie v tom není, Google zkrátka zhledal, že je tady kvalitní obsah a že se tady ten obsah často přidává, tak zde rád chodí. Zkrátka radši se přijde podívat na tohle fórum, než aby zabrousil na bložínek, na který už měsíc nikdo nenapsal. Na podobných fórech to bude asi běžné, na DJPW běžně Google indexuje nová témata v řádu minut, maximálně desítek minut. Žádná výsada to určitě není, nikoho jsem nepodplatil :-). Doporučuji web vyhledávače.info, zodpovídá se tam i tvůj dotaz.

2+2=4

#6 17. 06. 2010 09:21

pietro

↑ Lukee:Ďakujem za vysvetlenie ...čiže...kvalita a frekvencia zmeny...

Zápatí