Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den,
napadlo mne zde udělat takovou pokladnici místních prací, které by mohly stát za přečtení.
Stačí odkaz na stránku s přehledem článků (např. u pana Maříka), odkaz na pdf bakalářky/diplomky/dizertačky na webu školy apod.
Buď postupnou editací tohoto příspěvku (ala Odkazy od Pavla Brožka), nebo jen jako dlouhé téma.
Co myslíte?
S tím přehledem článků pana Maříka jsi nasadil laťku dost vysoko. Já přidám odkaz do ISu
http://is.muni.cz/dok/rfmgr.pl?fakulta= … %2Ffi_b%2F
Hodnota práce je především na předposlední straně -- seznam referencí. Pro algebraiky Cameronovy symetrické grupy, pro kryptografy Shoupův průřez hashovacími funkcemi v kombinaci s úvodními CW a WC papery stojí za přečtení. Většina je dostupná jako PDF, alespoň na takových fakultách, které dávají studentům přístup k fulltextům na Springerlinku. Zbytek práce má moc chyb a málo obrázků. Tak čekám, kdy mě kolegové PavelB a Lukee trumfnou :)
Má práce zatím není nikde zveřejněna, tak snad neporušuji žádná pravidla školy, když ji teď zveřejním - Analytické prodloužení ve vazbové konstantě.
↑ Kondr:
Tak v počtu tabulek a grafů jsem tě jednoznačně trumfnul :-).
↑ Kondr:
„Tak čekám, kdy mě kolegové PavelB a Lukee trumfnou :)”
No to jo, já jsem z nich — já, který měl v bakalářce jednu definici a tu jsem ještě měl špatně :-). Při odevzdávání do STAGu jsem souhlasil se zveřejněním, tak snad nebude vadit, když ji ještě zveřejním sám. Kryptoanalýza historických šifer. Je tam text + program.
↑ Lukee: Takový program už dlouho chci a neměl jsem sílu to napsat sám, díky. Ne že bych podobné nástroje nenašel (http://cryptool-online.com/), ale neobjevil jsem nic s podporou češtiny.
EDIT: říkám hop (po pročtení popisu), ale nepřeskočil jsem -- nějak se to nekamarádí s aktuální verzí Wine. Tak třeba na jiném stroji.
tak se konečně můžu taky podělit: Numerická řešení stochastické diferenciální rovnice. je tam pédéefko a zdroják simulací v podobě mathematica notebook
Založil jsem na MatWiki stránku Místní odborné práce, tak můžete směle doplňovat :-).
Kdybyste někdo náhodou hledali vzoreček pro λ(k), tak ho najdete v mé diplomce.
↑ Pavel Brožek:
Konečně jsem se dočkala :-) Pěkné, že nepoužíváš všude jen "pokud děláme něco", ale také i "děláme-li něco".
Děkuji za údržbu knihovny - odkaz na novinky jsem přidala na Nástěnku. Při této příležitosti zjišťuji, že nefunguji odkazy na Velitelova díla a na práci kolegy Anonymystika - toto není plácek, to je Atlantida nějaká :-)