Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
2.
Takéto osobné veci riešiť e-mailom...
Zdá se, že už se všichni, co se chtěli zapojit do hlasování, zapojili, vyhlašuji tedy výsledky:
1.
Stýv
BrozekP
LukasM
Spybot
zdenek1
gladiator01
stepan.machacek
pietro
medvidek
b.r.o.z1
2.
lukaszh
halogan
jarrro
Lukee
Olin
petrkovar
byk7
jelena
Doxxik
Tychi
frank_horrigan
Rumburak
Ivana
hradecek
3.
mikrochip
Je to 10 hlasů pro variantu 1, 14 hlasů pro variantu 2 a jeden hlas pro variantu tři (doufám, že jsem ničí hlas nepřehlédnul, kdyžtak se ozvěte, ale výsledek to už moc nezmění). Budu tedy taková témata zamykat s odkazem na bod 9 pravidel, který jsem před chvílí přidal.
HLASOVÁNÍ JE UKONČENO.
Zdravím a děkuji za organizaci a zhodnocení hlasování,
po přečtení debat s mikrochipem a okolo toho (z posledního období) prosím o návrh jednotného textu, kterým se bude reagovat na podobná témata.
Samozřejmě nehoří. Děkuji.
A s prepáčením, ale ja by som používateľa mikrochip (ktorý zrejme zožral celú múdrosť sveta) aj upozornil. Je to neprípustné.
↑ lukaszh: vždyt se udřeme (respektivě Moderátostvo se udře) pořad někoho vychovávat. Ale asi ano, upozornit.
↑ jarrro: zamknout může jen Moderátor, a jak jsem rozuměla z časů v dotyčném tématu, zrovna nikdo z Moderátorů nebyl online.
Ovšem přidat standardní text (i s oznámením, že bude zamknuto) a označit za vyřešené může více uživatelů. A nahlásit Moderátorům na zamknutí. Už bude jasné (alespoň pro většinu), že v tématu nemá smysl pokračovat.
To druhé téma, co založil mikrochip, se vyvinulo ošklivě vůči kolegynce, tak je dobře, že ho kolega Ondřej zamknul, děkuji. Taková témata asi stejně nikam nevedou a snad se to nebude opakovat.
Zdravím.