Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Možná je to úplná prkotina, ale v tomto příspěvku jsem dnes na okamžik spatřil Jeleninu reputaci, ačkoliv vím, že ji má standartně skrytou. Byl to úmysl nebo by to mohla být nějaká chyba?
V případě zájmu a svolení Jeleny mohu přiložit screen obrazovky.
↑ teolog:
Jestli se nepletu, tak si Jelena vždy na chvíli zobrazování reputace zapne, aby mohla někomu reputaci udělit :-).
↑ BrozekP:
Tak to je asi ono. Díky.
↑ lukaszh:
První co mne napadlo, že jí tam hned nějaký bodík přidám :)
Ale nakonec jsem vyměk.
Zdravím vás a děkuji za takový zájem i za vidinu přidaných bodíků :-)
Až budeme mít informační oběžník, tak si můžeme vyhlašovat různé soutěže, kterých se mohu účastnít (když už v Zajimavých příkladech nemám šance). Velkou šanci ovšem mám v ziskání titulu NejJežiBabiznovější zásah.
No a to mi řeknete, prosím, - má smysl, abych podobným způsobem (meně rozsahlým) ukončovala témata a označovala za vyřešena, pokud dotyčný nezmění přístup (v případě Olympiad je ukončení jednoznačné)? S odkazem na pravidla a na červené téma sekce VŠ (v případě VŠ)?
Stejně tak s poskytováním odkazů na již řešené témata.
Nebaví to ani trochu a navíc, pokud si myslite, že to ani smysl, ani souvislost nemá, tak proč bych to dělala?
Děkuji.
↑ jelena:
Hmm, to je otázka.
Jsme stroje, které jen splní požadavek nebo ja naším cílem i tazatele nějak obohatit o nějaké vědomosti či dovednosti (nejen o správné řešení)?
K matematice patří jednoznačnost a stručnost použitých formulací a já bych určitě byl pro na to tazatele upozorňovat. Ignorovat dotaz jen kvůli špatné formulaci mi přijde zbytečně vyostřené, ale asi bych to v odpovědi zmínil.
Odkazy na již řešená témata podle mne smysl mají. Akorát to tak holt někdy nevypadá.
↑ teolog:
Zdravím Vás a děkuji za reakci.
kolega Štěpán napsal(a):
Jsme stroje...
Ne, nejsme. Protože je to napsáno ve 4. bodě místních pravidel.
kolega Štěpán napsal(a):
naším cílem i tazatele nějak obohatit...
Nemám osobní cíl obohacovat "tazatele".
kolega Štepán napsal(a):
Ignorovat dotaz jen kvůli špatné formulaci mi přijde zbytečně vyostřené, ale asi bych to v odpovědi zmínil.
Tento dotaz žáka 6. třídy ZŠ se mi jeví jako naprosto srozumitelně formulovaný.
Zadání z obrázku od studentky VŠB rozumím, formulaci úvodního dotazu studentky VŠB nerozumím. S 42letou "damou" se nerozumím vůběc.
Děkuji, téma považuji za vyřešené.
Stránky: 1