Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zapiste mierku planu ak detske ihrisko s vymerou 640m2,bolo na nom znazornene obdlznikom s dlzkou jednej strany 4cm!!..pls odpovede rychlo dekuji
↑ Tychi:ne nemam!!A potrebujem to rychlo vypocitat!!!=(
no vic toho nemam!!!..len to co som napsala!v zadani nic jineho neni
↑ simca simcik:
To je z nějaké sbírky či učebnice? nebo jsi si to psala, když vaše učitelka či učitel diktoval/a?
↑ b.r.o.z1: ne ja som nad tim sedela hodinu a nemohla osm na to prijit!!!a nwm kde je chyba!!no to je z ucebnice!!a moc by mi to pomohlo nebo to potrebujeme!!wite!!
nieee nic tu neni len to zadanie!!ani obrazok!!
↑ simca simcik:
je to uplně přesně napsané zadání jakos napsala nahoře?
v ucebnici je presne toto napsane!!:Zapiste mierku planu,ak detske ihrisko s výmerou 640m2,bolo na nom znazornene obdlznikom s dlzkou jednej strany 4cm.to je wse a neni tu ani obrazek!!
↑ Tychi:jo si na pokeci aebo na azete??by som ti to poslala cez email!
↑ simca simcik:
hlavně se uklidni, souhlasím s Tychi tohle se vyřešit nedá bez další indicie, zkus nám tedy aspoň přiblížit co právě berete, nekreslíte třeba nějaké plánky 1:1000 nebo tak něco? co probíráte?
a neni jsi na pokeci ja bych jsem ti to zadani poslala!!cez email!
↑ b.r.o.z1:dufam ze ti to prislo to zltym je ten priklad
↑ simca simcik:
zatim nic, hele uploaduj to na www.leteckaposta.cz a hod sem link
↑ b.r.o.z1:uz ti to prislo???no nwm na to proste prist!!!ako uz od pol5 ked som prislA zo skoly naad tym rozmyslam a nic!!wies to??
↑ simca simcik:
nepřišlo mi to. nahraj to na tu leteckou poštu ↑ b.r.o.z1:
↑ b.r.o.z1:a tvoj email potrebujem na to!!