Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
prečo nemám ani slovne odpovede na moju tematu kinetická energia od miso16211 ved ja nechcem výsledky len chcem trocha pomoci ale si neviem dať radi s jednym prikladom- to keď ho dám úplne celý aj s čislami tak to skor asi dostanem vyslkedok?
↑ miso16211:
Jestli ti někdo odpoví je věcí ostatních uživatelů fóra. Nikdo nemá povinnost odpovídat. Jednou jsem se snažil vystihnout, proč se lidem občas nedostane odpovědi. Řekl bych, že tvůj případ spadá pod bod 4, na první (možná i další) přečtení je tvůj příspěvek velmi nesrozumitelný. Odkaz na obrázek tomu taky nepomáhá, lepší je umístit obrázek přímo.
Čím víc usnadníš ostatním čtení (velká písmena, interpunkce, srozumitelnost), tím větší máš šanci na odpověď.
Dodal by som, ze ak posledna veta v Tvojej teme: "Uvaha na jednu fyzikalnu olympiadu" znamena, ze sa jedna o aktualnu ulohu z niektorej fyzikalnej sutaze, tak sa velkej pomoci nedockas, kedze toto forum nejde proti ucelu olympiad - samostatnemu rieseniu uloh.
to akože mam dať cely priklad a vy mi to tu vypočitate ↑ BrozekP:
↑ miso16211:
No to určitě ne, pokud je z aktuální olympiády. Ale možná pochopíme, na co se ptáš (já osobně jsem to z tvého původního příspěvku nepochopil) a když to budou nějaké obecné věci, tak možná bude i odpověď.