Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
kluci,mam na vas prosbicku,muzete mi poradit? zakon o zachovani energie je vzdy platny? v uzavrenem prostredi samozrejme
Ano, je to jeden zo zakladnych zakonov povedal by som :)
jde mi o tuhle diskuzi kde jeden ...pry lektor z uk tento zakon popira
cist od spodu prosim
Tam je snad 1000 příspěvků, nemůžeš čekat, že to někdo bude číst celý. Já sem přestal po příspěvku "učitele na UK v 13:13", kde píše "zkus někdy použít mozek". No dobře, nepřestal, ještě sem to zkusil číst dál, ale fakt nechápu, co je to za člověka, když v 15:01 sprostě nadává Hawkingovi.
↑ thriller:jde mi o to ze popira ZZH a to je prece kravina
↑ DenisaMrackova:
Nemusite prece na kr... vubec reagovat. Jenze Vy zabijete spostu casu na sdelovani vseho, s cim jste si jista, a pak se tady dovolavate pomoci od kluku, hm...
↑ jelena:a divis se mi? Pokud jsem clenka komunity kde ze sebe nekdo dela fyzikalniho genia a pritom je na prvni pohled laik tak mi nezbude nic jineho nez se zeptat Odborniku...od toho to tu forum ,ale mas pravdu..zbytecne se zahazuju