Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
ahoj nevite prosim nekdo jestli je mozne v konzoli menit barvu textu? mam hotovou semestralku a potreboval bych to jen vysperkovat, neni to uplne nutne. diky
↑ zluta ponorka:
nevím teda jak to souvisí v netbeansem, ale musím říci že jsme zatím o tom že se dá v konzoli měnit barva jsem neslyšel (pokud tedy myslíš standardní výstup)
V Javě nevím, na Googlu jsem našel pár knihoven, ale spíš bych se na to vykašlal.
↑ VojtechSejkora:
Obecně to lze, dělali jsme to už ve stařičkém Pascalu :-). Třeba C na to má celkem hezké metody.
↑ Lukee:
Proč píšeš C když tam je C#. V C (pokud vím) můžu použít parametr fce system(); pro obarvení textu (nebo pozadí) v celé konzoli a když chci několik různých barev tak musím použít winapi.
↑ gladiator01:
Protože jsem chvílí předtím byl na Windows a pak jsem bootnul do Maca a použil Windowsáckou zkratku, která na Macu neudělá kanálek, ale mezeru. Lze to tak mimochodem poznat z toho, že za tím C jsou dvě mezery.
↑ Lukee:
tak obecně to možná lze, ale nikdy jsem nic takového neviděl... ono stejně je User friendly spíš GUI jak příkazový řádek
za anglicismus pokud je špatně napsaný se omlouvám, ale nevím jak jednoduše a takto výstižně to říci česky
Stránky: 1