Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý večer, měl bych prosbu, nezvládl by někdo, kdo umí dělat v HTMLku tyto úlohy? http://www.ulozto.cz/7376609/projekt-doc
Děkuji předem...

úlohy jsou velmi lehké, časově se to dá stihnout také vcelku rychle, jen nemám aspiraci (jako nikdo z nás), aby to někdo udělal celé za tebe...jsme schopni ti poradit, kdyby jsi nevěděl jak něco udělat.. případně napiš konkrétně co nevíš..
Pokud ale čekáš, že to někdo vypracuje celé za tebe a ty sám nechceš do toho investovat ani svou snahu o řešení těchto úloh, tak to je vskutku problémem. Navíc pokud ti hodíme čistě řešení, tak se z toho nic nenaučíš a ruku na srdce - podle mě, by ses ani nepokusil pochopit řešení daných úloh, jen by jsi drze odevzdal úlohy, které by ti někdo vypracoval a ještě se vydával za autora řešení...
1) formuluj tedy přesně to, co nevíš jak řešit
2) ukaž, jak jsi jednotlivé úlohy řešil a mi ti s tím rádi pomůžeme
Pomůže někdo s těmito dvěma posledními, prosím.
Firma je významným producentem medu a výrobků z medu na český trh. Je držitelem ocenění Klasa.
Součástí prezentace bude i ceník výrobků v HTML dokumentu.
Rozsah, grafická úprava a forma je ve vaší kompetenci.
Vytvořte prezentaci v jazyce xHTML s rozsahem minimálně 4 stránky. Jednotlivé stránky budou mezi sebou provázány odkazy a bude možné mezi nimi volně přecházet.
Ty seznamy, tabulku a formulář jsem zvládnul, ale s tímhle si nevím rady, může mě někdo navést?
↑ Smrczek:
co nechápeš na té prezentaci? To je prostě jen vytvořit 4 soubory xhtml, kde vložíš určitý text na údalosti ze světa a mezi nimi budou odkazy, díky kterým se dostaneš na kteroukoliv prezentaci o dané události. To je prostě základní tag A. Více nemáš ani v zadání specifikováno.
Dobře pokud máš problem s poslední úlohou, co na ní nevíš, jak udělat? Dělá ti problém návrh daného webu?
↑ Smrczek:
vytvoříš-li dva soubory: jeden bude: prvni.xhtml a další se bude jmenovat druhy.xhtml ..
V každém souboru budeš mít samozřejmě definován doctype , hlavičku apod. (pokud používáš alespoň PSPAD, tak ti základ vytvoří korektně).
V prvním souboru tedy můžeš vytvořit odkaz následovně:
<a href='druhy.xhtml'>Odkaz na druhou stránku</a>
no a v druhém souboru dáš
<a href='prvni.xhtml'>Odkaz na první stránku</a>
To je celé. Případně můžeš vytvořit více odkazů podle počtu stránek, na které je nutné přecházet.