Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 22. 01. 2011 23:58

PeetPb
Reputace:   

Einstein

zdravim,
zaujimal by ma vas nazor na tento "clanok"

dakujem

"If you think you understand quantum mechanics, you don't understand quantum mechanics" - Richard Feynman

"Linux is like a tepee no windows, no Gates, apache inside"

• (téma jako vyřešené označil(a) PeetPb)

#2 23. 01. 2011 00:09

Pavel Brožek
Místo: Praha
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

Re: Einstein

↑ PeetPb:

Nečetl jsem toto, ale když jsme tu měli genia, přečetl jsem si něco od pana Járaye. Podle mě je čtení jeho článků ztráta času.

#3 23. 01. 2011 00:12 — Editoval Dana1 (23. 01. 2011 00:17)

Dana1
Host

Čo povedať...niekto sa baví?

Odkaz

#4 23. 01. 2011 00:19 — Editoval teolog (23. 01. 2011 00:19)

teolog
Místo: Praha
Škola: MFF + PřF UK
Pozice: Gymnázium Přírodní škola - učitel (M, Z)
Reputace:   167 

↑ PeetPb:
Grafická úprava článku mi znemožňuje rozumné a poklidné přečtení textu a zároveň podává svědectví o duševní vyspělosti autora. Jakoby by tím sám autor říkal: tohle fakt nečtěte, je to slátanina. Tohoto sdělení autora mezi řádky se budu držet.

#5 23. 01. 2011 00:20

PeetPb
Reputace:   

ano dakujem za nazor tiez si myslim ze je to strata casu nasiel som to nahodne pri hladani informacii o einsteinovy a chcel som sa len presvedcit ze ci mam medzeri v mocninach ja alebo on . ale ako tak citam ostatne jeho clanky je mi to jasne .

"If you think you understand quantum mechanics, you don't understand quantum mechanics" - Richard Feynman

#6 23. 01. 2011 00:37 — Editoval Spybot (23. 01. 2011 00:41)

Spybot
Reputace:   39 

Jaray je psychicky naruseny clovek; naozaj by som sa nim nezaoberal. Po tom, co palil ustavu pred budovou ustavneho sudu mu sud okresny aj odporucil psychiatricku liecbu. Ak Ta ale zaujima nejaka patologicka psychologia ci psychiatria, tak z jeho blogu nacerpas dost podkladov pre studium (ako podotkol jeden diskuter prave na sme).

Per aspera ad astra. In æternum et ultra.

Užitečné vzorce  Užitečné odkazy  Konstrukční úlohy

#7 23. 01. 2011 00:42

PeetPb
Reputace:   

↑ Spybot: nienie ja som fakt nevedel o koho sa jedna len som nahodou narazil na tento clanok uz viem o co ide wiki

Zápatí