Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Všimli ste si?
Hlavní strana » Střední škola » Trigonometrie - příklady k maturitě (TOTO TÉMA JE VYŘEŠENÉ), príspevok číslo 6?

↑ Dana1:
Nevšiml jsem si, díky za upozornění.
↑ Lukee:
Dík, to ma nenapadlo.
Keď Slováci pošlú SMS, tiež pribudne 20 alebo 50 Kč?

↑ Dana1:
Ze Slovenska to pokud vím posílat nejde, musel bych ještě nějak zvlášť vyřídit aktivaci. Ale 20 a 50 je bohužel cena SMS pro odesílatele, my z toho máme čistý zisk ta třetinu. Je to vidět tady.
Skúsim ešte raz:
Z čoho žije toto fórum? Chcela by som prispieť drobnou sumou zarábajúceho človeka, ale zo Slovenska sa SMS posielať nedajú (fakt škoda, to by mi vyhovovalo najviac).
Raz tu ktosi ponúkal svoj účet - ???

↑ Dana1:
Fórum ještě donedávna nežilo z ničeho, všechno jsem platil já sám a fórum jako takové negenerovalo žádný přímý zisk. V listopadu jsme přešli na vlastní server, což stálo více peněz a s financováním mi vydatně pomohla jelena. V prosinci jsem tady implementoval příspěvky přes SMS, které se asi ne úplně ujaly, ačkoliv nejsem schopný říct, co v této oblasti znamená úspěch. Tak jako tak původní myšlenka příspěvků byla, že budou příspěvky posílat ti, kteří zde dostávají rady, ne ti, kteří rady rozdávají — ty bys tak vlastně příspěvek posílat neměla :-). Nejsem si navíc jistý, jestli by převod peněz ze slovenského účtu na český nestál nějaké další peníze, sám jsem opačnou cestou posílal peníze jen jednou a platil jsem snad o 250 kč víc. Takže za mě — děkuji za ochotu, ale nejlépe přispěješ, když budeš dál odpovídat, o finance je prozatím postaráno.
Ďakujem... Pre mňa je fórum veľká radosť a som vďačná, že tu môžem pôsobiť. Nicméně ...možno niečo vymyslím. Želám všetko dobré. Dana
Lukee napsal(a):
Takže za mě — děkuji za ochotu, ale nejlépe přispěješ, když budeš dál odpovídat, o finance je prozatím postaráno.
Souhlasím, určitě není třeba řešit samotné zajištění.
Pokud jsou nějaké další nápady v tomto směru, adresujte, prosím, váženým Adminům. Osobně zůstávám na altruistické pozici.
Zdravím :-)