Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
př1.
z nasledujiciho obrazku mi neni jasne kde ze zapsaneho prikladu vzali, ze x->3 (viz obdelnik obr1) a v zakrouskovane kolonce se mi zda ze maji preklep ...me vyslo -8
př2. a zde postup jak upravovali vyrazy
Zdravím,
mně se žádný obrázek nezobrazuje, na adrese bílého čtverečku je prázdno. Nevím, jak kolegům. Používal(a) jsi "Upload obrázku" pod oknem zprávy? Děkuji
Ve druhém příkladu postup také samozřejmě špatně (a výsledek pak připsán správný). Nejprve je tam navíc překopírováno zadání příkladu prvního, které tam nemá co dělat. Pak je nekorektně vytknuto (v posledních členech je x^-1 namísto x^-3).
Doporučuji jiný zdroj řešených příkladů. Pokud to není v rozporu s místními pravidly, tak např. můžeš nahlédnout sem:
http://www.uloz.to/1086860/priklady-z-m … opacek-pdf (strana 33 a dále)
Jinak si ale myslím, že 79 Kč je poctivá cena a že kniha si zaslouží i koupit :-)
↑ claudia:↑ claudia:
tak tento zdroj je ze stranek, ktere prezentuje skola na kterou chodim jako vyuka pro me tedy kombinovane studium
ČVUT dopravní
↑ Meglun: děkuji za edit.
↑ claudia:, ↑ Ondřej: děkuji.
↑ Meglun: i v materiálech může být překlep - snad jen upozornit vašeho vyučujicího nebo přímo autora materiálu. Lze téma označit za vyřešené? Děkuji.