Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Taká celkom ľahká úloha ale hodnotič mi stále dáva wrong answer.
Ide o to, že dostanem mínové pole veľkosti , zadané tak, že '.' predstavuje voľné políčko a '*' políčko kde je mína. Pre každé voľné políčko mám vypísať, koľko mín mu prislúcha.
Input: 4 4 .... ...* *... ...* Output: ..11 111* *122 111*
Ešte detaily k vstupu a výstupu sú, že vstup sa skončí dvoma nulami a pre každé pole na vstupe treba vipísať pole s priradenými číslami a predtým ešte Field #x:, kde x značí koľkaté pole je.
Úloha je z http://uva.onlinejudge.org/index.php?op … oblem=1130
Stále mi dáva wrong answer, aj keď si myslí, že to mám dobre, ak by sa vám chcelo tak mi to pls skontrolujte.
↑ pizet:
a vypisuješ i 0? a nebo tam píšeš opravdu ty tečky jak jsi uvedl výše?
↑ VojtechSejkora: No vypisujem aj 0. Však ak sa ti nahodou chce, tak si proste skopiruj ten moj zdrojak, skompiluj, spusti. Pozri len ako to ma vyezerat, tam kde som dal odkaz na tu ulohu. Fakt netusim, kde je chyba.
↑ pizet:
v tom možná bude ten problém, protože já ho zkompilovat nemůžu protože mi to furt hází nějaké chyby, ale já je neumím opravit protože Cčku nerozumím
↑ pizet:
a co ti to vypíše třeba pro
3 3 *** ... ***
jestli tam není problém třeba s těma hvězdičkama když jsou 2 vedle sebe
Presne toto
3 3 *** ... *** Field #1: *** 464 *** -- Tu čaká kurzor na ďalší vstup.
Že by ten riadok navyše? Skúsim to vyskúšať.