Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Drobný úryvok z bežného života na www.forum.matweb.cz
( nie) Jeden chalan na tomto fóre sa snažil získať lepšiu štartovaciu pozíciu pri riešení FO. Keď ho kolegovia odhalili
napísal "no a co " ..
===========================
Začali to asi Gréci, zrejme aby aspoň počas hier boli rovnaké štartovacie podmienky pre všetkých hráčov..a nie ako to býva v bežnom živote ...
Tak sa tvoril olympijský duch, zmysel.. a to platí aj o ostatných použitiach olympijských symbolov... FO, MO, AO ChO,...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Olympijsk%C3%A9_hry
Ten kto podviedol to zn. použil olympijksú symboliku neoprávnene, môže byť riešený súdom.. viď nižšie
http://aplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonu/V … mp;id=3410

↑ pietro: Naprosto mi uniká, co je cíl tvého příspěvku. Že by se podvádění v olympiádách mělo trestat soudně? Myslím, že to je dost přemrštěný požadavek (stejně tak se soudně neřeší opisování ve škole, jsou na to levnější mechanizmy). Navíc citovaný zákon s tímto nijak nesouvisí. Pokud to bylo míněno jinak, mlouvám se za natvrdlost.

Přidávám se k nechápajícím moderátorům. :-)
↑ pietro:
:-) Pietro, nemam nic proti Tvojim filozoficky ladenym temam, ale neda mi to - tento vysvetlujuci 'uvod' by si mal pisat do prveho prispevku.
Inak, ja som si to "no a co" (s troma vykricnikmi) vylozil skor tak, ze je pre neho podvodna cinnost prirodzena; pravidla necital a vobec sa cuduje, co sa deje.
↑ pietro:
"no a co" bychom čekali - je to otevřený prostor... Osobně bych zadání FO ani neznala, dokud se mi nedostalo takového doporučení, tak jsem zadaní dala vyhledat, ať si řeší sam podle nějakého vzoru - a co? Olympiada. Úpřimně řečeno - zadání jsou jako normální sbírka, nejde to ani poznat.
Poď me si povídat o zákonu o Antarktidě, ten se mi vždy libil, stejně jako zákon o námořní plavbě v odkaze od kolegy ↑ Petera:.
Zdravím :-)