Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Při spálení 1 litru nafty je teplo=28MJ.Avšak pro tah auta využijeme jen 30%.Jaká je spotřeba nafty na 120km rychlostí 95km/h.
Můžete mi někdo poradit?Jenom nějakou teorii :)
Děkuji
↑ mikl3:
JEslikož nevím moc jak na to,tak jsem nevěděl kam jsem to měl hodit tak jsem to hodil i sem..
Jo nevěděl byste někdo jak na to?
Moc děkuji
↑ KenyG:
A úmyselne tak porušil Pravidlá - duplicity ?
Ak by si to vložil do nesprávnej sekcie, tak by to bolo menšie "zlo", proste by moderátor rozhodol kam sa to hodí viac...
Teraz by si chcel, aby sa ten istý problém riešil v dvoch témach naraz ? Keby to robil každý nebol by tu chaos ?
Tá istá téma
↑ hradecek:
Ak som niečo urobila zle, ospravedlňujem sa - ako odporučila Jelena pre duplicity, Kenymu som tému vo fyzike označila za vyriešenú (zdá sa mi to primárne úloha "na percentá", označila som duplicitu a moderátori mu to snáď v tej fyzike zavrú. Môžeme pomáhať tu, na matike.
Problém je takový, že úlohy kolegy ↑ KenyG: jsou upravené z aktuální olympiady, termín 15.03.2011.
Myslím, že rybník také.
Co myslíte? Děkuji.
Zdravím v tématu i mimo téma.
↑ jelena:
Pozri na fóre na počet čohokoľvek, ľudí, príspevkov, odpovedí - podvodníkov je tu minimum. Klamstvá a podvody budú na svete vždy, my to nezmeníme.
Ale cítim z Kenyho veľké sklamanie... a voči Tebe obdiv, že si na to prišla.
Ešte svieti maličká nádejka, že o podvod nešlo, ale ja som bola naivný idealista vždy...
↑ Dana1:↑ jelena:
Myslím, že problém je dočasne vyriešený resp. ak bude mať ↑ KenyG: ešte záujem, tak sa k problému môžeme kľudne vrátiť,
...ale až 16.3.2011.
Pekný deň ;)
↑ hradecek:
↑ Dana1:
↑ jelena:
Prominte,tak to jsem opravdu netušil.Mě to dala učitelka na fyziku jen tak at to zkusím.Vůbec jsem nevěděl,že je to z olympiady na fyziku.A navíc to na mě není ta fyzika,chodím do 7.třídy.
Ale naprosto Vás chápu.Moc se za to omlouvám.Opravdu se moc omlouvám.Sám toho lituji.
Vůbec jsem o tom nevěděl...Ale asi vím jak na to.Každopádně až ta olympiáda zkončí,chtěl bych si to ověřit.
MOc se omlouvám celému foru :-((
Děkuji za pochopení....
↑ hradecek:
↑ Dana1:
↑ jelena:
Moment!Dit zadání je uplně jiné než tady!Tak nevím co tu píšete?!
Dobrý den,
doufám,že forum mi aspon částečně odpustilo za můj čin...
Ale píšu ted a doufám,že můžu,jelikož už domácí kolo skončilo,protože jsem do ted na postup nepřišel chci požádat o Vaší pomoc.Na stránkách FO už mají vysledky,ale jak k tomu přišli to nevím.
Mohl by mi někdo pomoc?