Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím. Podařilo se mi někde vyhrabat svoji pravěkou tvorbu. Šipky znamenají jednosměrnou cestu, ke každé mříži s číslem je potřeba příšlušný klíč. K více mřížím se stejným číslem stačí jediný klíč. Dokážete se dostat ze startu do cíle? Mě osobně to trvalo asi 25 minut, po těch několika letech, co jsem to kreslil a už si to nepamatuju. (-:
↑ Anonymystik: tyjo, jak dlouho jsi to kreslis? já když jsem se vždy pokoušel, tak jsem to jen tak z hlavy nedokázal, protože jsem udělal třeba slepou uličku a tím to končilo :D
↑ mikl3: No, tak asi 2 hodiny, pokud si dobře vzpomínám.
↑ mikl3: Spíš mě to baví.

↑ Anonymystik:
Jak vidím, tak jsi milovník matematiky a vědy, neřešíš nějaký korespondenční seminář jako Prase, Brkos atd. ?? :)
↑ ruamaixanh:Řeším Prase, akorát že chronicky zapomínám včas posílat série (-:

Prase řeším taky a jak jsi uspěl v 1.polovině semináře? Budeš na soustředění ? :)
↑ ruamaixanh: No, vzhledem k tomu, že jsem už 4 série neposlal (ačkoliv jsem mnohé z nich měl vyřešené a byl jsem jenom líný sepsat to), tak asi nebudu mít dostatek bodů, aby mě vzali. Ale jel bych rád. Po 1. polovině semináře jsem skončil 42., ale nesěžuju si. No, předpokládám, že pojedeš na MO (asi za týden), tak se tam třeba potkáme. Jo a jinak ještě pojedu v srpnu na matfyzácké soustředění v Křinicích, tak můžeš taky přijet. (-:

Pojedu na MO a prosím tě, co je matfyzácké soustředění? Souvisí to s nějakým korespondenčním seminářem?
Radši sem dám odkaz, aby ses podíval sám.
http://alma.karlov.mff.cuni.cz/lmfs/str … ihlasp.htm
Jo a s žádným seminářem to nesouvisí, není to na ničem závislé. Prostě kdybys chtěl jet, tak budu rád. (-: