Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
↑ da.backer:
:-) Proč to přebývá a proč to "samo zmizne" - na to, prosím, laskavě musiš dojit sam. Sam a jen sam.
Proč?
Protože jsem to řekla.
Podivej - jsem tolerantní ke tvé rukopisné neuvěřitelně kreativní tvorbě, ale toto....
--------------
od 56 sekundy.
↑ jelena:
už to zmizlo :D Jsem vůl. Matematiku mám v mozku v několika šuplících které nejsou navzájem propojeny :D
Samozdřejmě že ln 1 je 0.
Děkuji.
Jen k tomu jak jsi odkazovala. Mám to psát v TeXu a nebo stačí lepší úprava na focených obr. ? Děkuji:)
↑ da.backer:
neber to úplně vážně, prosím, ale psal jsi, že na testu musíš dojit na přesné vyjádření výsledku :-) A přec na Tvém vzdělání již máme docela slušný podíl a snahu máš velkou, tak by to byla škoda, že ano.
Ohledně úpravy - to se rozhodní sam, případně ať se vyjádří i někdo z kolegů, co je pohodlnější na kontrolu. Pro mne je to nečítelné dost, ale opravdu uznávám, že se přípravuješ důsledně, samostatně a máš takový vstřícný a pozitivní přístup.
Tento ↑ Tvůj příspěvek: jsem včera kontrolovala poté, co jsem opravila znamému 50 str. bakalářky v ruštině, tak jsem usoudila, že ještě něco vidím.
Měj se pěkně :-)
Jelena
Stránky: 1