Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím,
nejsi originální - takovou formulaci otázky používá "Komise soudních lékařů, která měla rozhodovat, zdali duševní obzor Švějkův odpovídá nebo neodpovída..." (c) pokračování si nalistujte.
Když už opisovat úlohy, tak už opisovat korektně a úplně + vlastní snaha.
skoro OT: úloha na str. 163 (7 pdf).
↑ jrn: :-)
slepila jsem soubory fyziky k sobě a je to uloženo zde, ozví se, pokud je to nějak přeházené, ale snad by nemělo být.
Pohledej také tuto knihu, může se hodit - ukazky.
Máme zajimavý původ naších Švejků - český dvoudíl byl pořízen v 80. letech v prodejně zahraniční literatury v Moskvě, kniha v ruštině - v roce 1987 v Praze (je opatřena razítkem hospody U kalicha a jako záložku má účtenku, ubrousek a podtácek ze stejného zdroje. Původně měla být předaná mému bratrovi, který je velkým obdivovatelem a znalcem textu, ale bratr řekl, že já ještě svou knihu nemám a on že je zvyklý na text z knihovny světové literatury - na obrázku je to svázek 144, 3. políčka, 8. kniha od pravého okraje (pokud jsem dobře počítala).
Vážené Velitelstvo mi jednou zatrhne pokusy zakládat čtenářské kroužky v seriózních tématech, ale i vážené Velitelstvo snad uzná, že nic jiného takové úvodní zadání nemohlo vyvolat:
kolega Rufus napsal(a):
Když na píst ve svislém směru položíme závaží, kde perioda je 1s, tak jak zjistím při jaké amplitůdě se závaží oddělí od pístu?
a navíc jsem kolegovi řešení poskytla (v2. příspěvku)
Zdravím :-)