Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Když se podíváte na tenhle topic, tak by bylo dobré odmazat první tři příspěvky, aby tam zbyl "užitečný" obsah... jen nevím, jestli to dělat mám, protože je to větší zásah do příspěvků uživatelů. Tak se nějak domluvme, jak v těchto případech postupovat. Díky :-)
↑ Saturday:
Mazat. Já taky občas promažu topic, nejčastěji, když se třeba ptám zda má ten člověk dobře zadání. Přijde mi, že další návštěvníci nepotřebují číst pětipříspěvkovou debatu o tom, jestli je ta dvojka v součinu nebo v exponentu apod. Tohle je podobný příklad.
Ok, sefe ;-)
↑ Saturday:Zdravím , možná , že v tomhle případě by skutečně stálo za to ty tři první příspěvky vymazat , ale někdy , když jde o pracovní postup a myšlenkový pochod řešitele by to bylo škoda . Asi bude právě na moderátorovi jak a kdy to učiní . Možná by se ty " bonmoty" , jak se dnes moderně říká , mohli vymazávat po nějaké době . To je můj názor . Hezký večer všem na foru . :-)
↑ Ivana: Nechci to delat moc casto, precejen jsou to prispevky nekoho jineho, takze mi prijde trochu drze mu ty prispevky mazat. Takze jako vzdy "s Mirou" ;-)
↑ Saturday:
Srdecne zdravim :-)
Nase mistni chemicka zakladna (kolega O.o a ja) jsme se dohodli, ze by bylo dobre vycistit toto tema:
http://matematika.havrlant.net/forum/vi … hp?id=3255 - muze tam zustat zadani, pekne prispevek od O.o, nazor kolegy Alesaka, pripadne jedne me hlaseni, ze neumim pouzivat kalkulacku (ale netrvam na tom, ja to klidne sdelim pri jine vhodne prilezitosti :-) - myslim, ze to bude tak akorat :-)
My dekujeme :-)
↑ jelena: Klidne promazu, ale abych vam neodmazal neco, co tam ma byt, nenapsala bys mi sem, ktere prispevky konkretne chces smazat (popripade doplnek, ktere maji zustat) - pomoci cisel, ktere maji prispevky.
↑ Saturday:
Myslim, ze bez ujmy na obsahu tematu ma zustat 1, 2, 3, 12, 21. Dekuji :-)
↑ jelena: hotovo :)