Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Prosím, může mi někdo pomoci s tímto příkladem k zápočtu letního semestru?
Zadání:
Aa=1000 mld.
Ca=300 mld.
c=0.7
t=32%
I=270 mld.
G=500 mld.
TAa=400 mld
---------------------------------------
Určete výši transferových plateb
Určete hodnotu multiplikátoru
Jaká je úroveň rovnovážné produkce
Graficky znázorněte
Může mi to nějaký borec vypočítat, ja jsem s tím nehnul,dopředu moc díky.
Zdravím,
asi by bylo přínosnější, kdybys u jednotlivých písmen v zadání uvedl - co to označuje, případně doplnil pojmy a vzorce a konkretizoval, jaká pomoc od matematicky zdatných kolegů je očekávána.
Děkuji.
Zadání:
Aa=1000 mld.
Ca=300 mld.
c=0.7
t=32%
I=270 mld.
G=500 mld.
TAa=400 mld
---------------------------------------
Určete výši transferových plateb
Určete hodnotu multiplikátoru
Jaká je úroveň rovnovážné produkce
Graficky znázorněte
Může mi to nějaký borec vypočítat, ja jsem s tím nehnul,dopředu moc díky.
pomuže mi někdo toto vypočítat?
student napsal(a):
Toto sdělení poskytuje nějakou zásadní informaci, co se týče řešení Tvého problému?
Moje otázka byla v takovém smyslu: "V průběhu řešení seminární práce jsi narazil na problém s použitím konkrétního vzorce, s derivaci nebo s něčím jiným zcela konkrétním, případně hledáš vhodný program ke grafickému znázornění atd."
Zdravím.
↑ raaada:
Děkuji, jsem stejného názoru - celkém přehledný studijní materiál i s příklady (z ZF JČU) se vugoogloval hned.
-------------------------------------------
Prošla jsem témata kolegy - je to sbírka dojemného fňukání o pomoc, bez vlastní snahy a bez respektu jak k ochotě řešitelů jeho problémů, tak i k místním pravidlům.
Toto je snad jediné téma, ve kterém na závěr poděkoval. Na označování témat za vyřešena upozorňován už byl - nic.
Nevidím žádný důvod se problému formulovanému v tomto novém tématu věnovat více, než doposud bylo, proto téma označím za vyřešené.
Zdravím.
Stránky: 1