Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 2
↑↑ Honzc: děkuji.
To určitě by bylo, dokonce jsem kolegyňce i nabízela - v příspěvku ↑↑ 9:. Ovšem pokud projdeš téma, je zřejmé, že radikální obrat o 90 stupňů by vyžadoval dost odvahy (minimálně z mé strany).
Budeme velmi doufat, že kolegyňka svůj zápočet dostane a tento výpočet obsahu bude první a jediný v jeji kariéře. V každém případě si svůj boj vybojovala sama a za to velmi děkuji ↑↑ hawranek: :-)
↑↑ Honzc:
proč se tak vytrvale odoláváš použití místního TeX? Programatorsky jsi velmi zdatný, tedy použití formalizovaných zápisů by neměl být problém, tak proč tedy?
Děkuji :-)
↑ jelena:
já děkuju tobě Jeleno, bez tebe bych to asi nedala :-D výsledky se dozvím příští týden, ale co jsem koukala ke kolegyním, tak všechny měly stejný výsledek. výpočet obsahu se bojím že poslední nebude, protože musím ještě k písemné zkoušce a jsou mi jasný minimálně tři věci, co tam budou- a to právě průběh fce, výpočet obsahu a matice.
↑ Honzc:
v tom jsem přesvědčena, děkuji :-)
↑ hawranek: tak, jak je to jasné, potom v pořádku :-)
Děkuji za děkuji, ale není za co děkovat, bylo rozpracováno od kolegů. Postup kolegy Honcze ohledně změny souřadnic a doporučení kolegy Rumburaka si nastuduj, může se hodit.
Pokud tedy ještě máš čas před zkouškou, tak se zaměř na funkce jako takové - základní vlastnosti, grafy, jak se hledá průsečík atd. Potom na rovnice a nerovnice v podílovém a součinovém tvaru, všechno ještě ze SŠ.
Abys zbytečně neztracela čas a nedělala chybu u těchto základů.
Jelikož samotný postup vyšetřování funkce nebo použití určitých integrálů je záležitost nenáročná, ale pokud si nebudeš jista "u pomocných výpočtů", tak se moc nepohneš.
kolegyňka Katka napsal(a):
Samozřejmě že jsem se spolužáků zeptala jak to mají oni a byla jsem více méně ignorována.
Věřím, že se to zlepší, měj se pěkně.
Jelena
Taaaakže za seminárku jsem dostala plnej počet bodů, zápočet jsem dostala a všem zúčastněním ze srdce děkuji ;) Teď bych potřebovala, aby se někdo z vás zmenšil a našeptával mi do ucha při zkoušce :-D
↑ hawranek:
:-) Děkuji za zprávu a gratulace.
Našeptávat při zkoušce nám pravidla neumožnuji :-) ale pozitivně se soustředit na Tvé dobré výsledky - to určitě. Veřím, že to dobojuješ.
Pravidla jsou od toho aby se porušovala :-D Ne, potřebovala bych člověka tak malýho, aby se mi vešel do ucha a našeptával :-D No, zítra jdu bojovat se zápočtem z makroekonomie, což je další postupovej předmět....čučim do toho už od neděle, tak snad to bude mít nějaký výsledky...dam vědět po zkoušce z matiky...;)
Stránky: 1 2