Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 21. 06. 2011 13:10 — Editoval jelena (23. 06. 2011 19:46)

nicck2
Zelenáč
Reputace:   

Prolog - konzultace vyřešeného zadání (případně i za odměnu)

Potřebovala bych pomoct se zápočtovou úlohou v jazyce Prolog (řešení jsem si již udělala, ale učiteli to bohužel nestačilo a vůbec netuším co s tím). Budu ráda za jakoukoli pomoc, vysvětlení a pomoc při vyřešení. Cena dohodou.

Jelena - EDIT: opravila jsem název tématu

• (téma jako vyřešené označil(a) jelena)

#2 23. 06. 2011 10:42 — Editoval mikrochip (23. 06. 2011 15:08)

mikrochip
Reputace:   -1 

Re: Prolog - konzultace vyřešeného zadání (případně i za odměnu)

EDIT
Zkusil bych to, ale ne tady, snažím se ctít pravidla (i když podle jiných příspěvků platí jen pro někoho) a

pomáhám ZDARMA !!!     

zadání poslat na          mikrochip66@seznam.cz      :-)

Doufám, že tedˇ jsem se  vyjádřil srozumitelně.

Ni moc, ni bohatství, jen vědění žezla trvají!

#3 23. 06. 2011 12:15

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ mikrochip:

Zdravím,

pokud chceš nabídnout pomoc zadarmo, tak to udělej tady, v tématu. Pokud dle "cena dohodou", kontaktuj kolegyňku na mail.

K samotné prosbě v úvodním příspěvku nic nemám - kolegyňka řešení má a uvědomuje si, že případná konzultace může vyžadovat určitý čas řešitele. Dohoda může být různá.

Ovšem Tvé sdělení "ale ne tady..." vnímám jako pohrdání pravidly (a nejen já to tak vnímám), proto ban podpořím, pokud nezedituješ svůj příspěvek. Děkuji.

#4 23. 06. 2011 12:35 Příspěvek uživatele mikrochip byl skryt uživatelem jelena. Důvod: děkuji, v tom smyslu, prosím, zedituj svůj příspěvek a pošli kolegyňce mail.

#5 23. 06. 2011 19:55

jelena
Jelena

↑ mikrochip:

Děkuji za EDIT. Opakuji, že v příspěvku ↑ nicck2: jsem žádné porušení pravidel nenašla. Opravila jsem název tématu, pokud to bylo zavádějící. Proto si myslím, že naprosto stačila reakce:

"Umístí své řešení sem, zkusíme se na to s kolegy podívat. Jelikož je to pro mne zajímavé, poslal jsem Tobě mail"

Pokud jsi narazil na porušení pravidel, oznam to prosím v sekci Připomínky. Děkuji.

Jelena.

#6 23. 06. 2011 20:47 Příspěvek uživatele Alivendes byl skryt uživatelem jelena. Důvod: trochu OT :-)

#7 23. 06. 2011 21:54

jelena
Jelena

Myslím, že tématu nějak neublížím, pokud ho zamknu. Kolegyňka si založí nové, obsahující to, co chce vyřešit, ovšem bez nabídky odměn.

Kolega ↑ mikrochip: ochotně pomůže a kolega ↑ Alivendes:  si se mnou pohovoří v jiném, více příhodném tématu.

Momentálně se omlouvám - musím cvičit repertoár - vidím velkou perspektivu, že jednou odložím lopatu a půjdu moderovat Našetraktory.

Zápatí