Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 22. 04. 2011 08:35

Nella
Reputace:   

Stereometrie- velká prosba o pomoc!

Ahoj, mám velkou prosbu. Chyběla jsem téměř měsíc ve škole a čeká mě velká kontrolní práce ze stereometrie. Matematika je pro mě už tak dost těžká když jsem ve škole, a doučení téhle látky je pro mě doslova nezvladatelné. Proto prosím nějakou dobrou duši, jestli by bylo možné oskenovat nebo mi poslat poštou celý sešit, nebo poznámky vyřešných příkladů z učiva stereometrie(od úplného začátku, řezy těles atd). Vše jsem si dopsala ale téměř nikdo nemá všechno doplěné nebo to není pro mě přehledné. Chodím na gymnázium, proto by bylo pro mě úplně nejlepší někoho z gymplu, nejlépe podle učebnice Stereometrie pro gymnázia od Prometheus. Jsem ochotná všechny výdaje dotyčnému uhradit. Prosím pište mi na email nela.bohoova@seznam.cz

• (téma jako vyřešené označil(a) jelena)

#2 26. 06. 2011 21:32 — Editoval Phate (26. 06. 2011 21:33)

Phate
Reputace:   99 

Re: Stereometrie- velká prosba o pomoc!

Projizdim tu temata bez odpovedi, tak tohle uz je asi skoro thread necromancer a dotycna se na forum uz asi stejne nedostavi, ale pro poradek by to tu mohlnekdo oznacit za vyresene. Takovyto typ pomoci se tu moc nevyskytuje, vetsina lidi, co zde na foru pusobi to dela spise ze zkraceni volneho casu nebo z pestovani altruismu a v tomto ti tedy bohuzel nevyhovi, ovsem doufam, ze ti na e-mail nekdo odpovedel a kontrolni praci jsi zvladla.

Vykonávat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu.

Zápatí