Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Co se děje na fóru o prázdninách? To asi nikdo moc matiku neřeší (kromě několika málo zoufalců, mezi které také patřím) :-)
Myslím, že ľudia ktorý sem chodia pravidelne cez rok sem prídu aj cez prázdniny a rovnako radi pomôžu, aj keď nie je akurát škola. A takých čo sa matike, fyzike, či iným obdobným veciam venujú aj cez prázdniny tu bude zrejme viac.
↑ didik:Zdravím a určitě tyto stránky budou navštěvovat ti , co mají matematiku jako koníčka a nebo ti , co nebudou chtít vyjít ze cviku , aby po prázdninách nekoukali jako "puk" . Přeji hezké prázdniny . :-)
Tak napriklad ja se hodlam matematikou o prazdninach zabyvat velmi intenzivne, cili ty, kterym bych tady snad chybel mohu ubezpecit, ze urcite budu chodit i sem na forum :-) Pokud by nekdo chtel resit nejaky zajimavy priklad z urcite oblasti matematiky (ktera je mi blizka: diskretni matematika, analyza, lingebra, pravdepodobnost a statistika...), urcite napiste, s radosti si na neco vzpomenu nebo sam vymyslim...
Já bohužel budu mít přes prázdniny vesměs dost chudý přístup k netu, takže tady budu asi minimálně. Nicméně už jsem se pustil do MO A, letošní cíl je jasný - mezinárodní soutěže!
Ha a teď vidím že už je dostupná i první sérka BRKOSu… Zkusím sehnat nějaké lidi na týmovou soutěž, i když na naší ignorantské škole to bude asi docela problém :-(
Myslim, že je definitivně konec prázdnin... nebo?:
- kolegove plisna a Lishaak jsou online !!!
Jorica uz ma sbalenou aktovku?
Srdecne zdravim :-)
A co slohovka "Co jsem delal(a) v lete"
↑ jelena:
Jeleno, jo jo, aktovka sbalena...pro dceru ;-)...teda balila si ji sama, tak spoleham na ni, nejak mi je proti srsti ji delat osobni prohlidku :-) O slohovce popremyslim, ale protoze ja nadale setrvavam na dovolene (rodicovske), mam na sepisovani jeste cas, ne?
Nám dovolili o týden delší prázdniny, takže se chystám na pondělí.
Budu mít dva matematické semináře a klasickou matiku, abych utáhl maturitu... takže čekejte hodně příkladů z planimetrie, stereometrie a kombinatoriky.