Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím,
tak mě napadlo, že odkazy, které jsou zde na stránkách, se vždy zobrazí ve stejném okně. Pro mě osobně by bylo lepší, kdyby každému odkazu byl automaticky přidávána vlastnost target s argumentem _blank. Také si myslím, že bych nebyl jediný, kdo by to uvítal.
Často se chci podívat na nějaký odkaz, co někdo v příspěvku píše, avšak občas zapomenu, že musím otvírat nový panel, pak omylem odkaz zavřu a s ním vlastně i panel, kde jsem měl fórum.
Jestli tu jen plácám hlouposti, tak se omlouvám,
Jimmy
↑ found:
Zdravím,
myslíš obecně odkazy v příspěvcích jako např. google? Nemyslím si, že by to tak bylo správné, to není obvyklé chování odkazů. Navíc je snadné zobrazit standardní odkaz v novém panelu, prohlížeče to umožňují různými způsoby (já např. používám gesto myší, minimálně ve firefoxu je ještě možnost otevřít odkaz v novém panelu prostředním tlačítkem nebo pomocí kliknutí pravým tlačítkem a výběrem „Otevřít odkaz v novém panelu“). Naopak nevím o tom (nikdy jsem to nepotřeboval, možná to nějak jde), jak otevřít odkaz ve stejném panelu, pokud má nastaveno, aby se otevíral v novém panelu.
↑ Pavel Brožek:
Souhlasím, takhle má člověk na výběr, zatímco v případě automatického otevírání v novém panelu ne.